Ρ. Δούρου: Τίθεται ζήτημα για την ελληνική δημοκρατία


«Κάναμε δύο εκλογικές μάχες, με αρχηγό κόμματος που κρατούσε λίστες ονομάτων.Καταλαβαίνετε ότι τίθεται ζήτημα, το οποίο είναι - πέρα από ηθικό, ότι ένας αρχηγός κόμματος, που κρατούσε ονόματα με επιχειρηματίες οι οποίοι φοροδιαφεύγουν - πάρα....



πολύ σοβαρό για την ίδια την ελληνική δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, αναφορικά με τη «λίστα Λαγκάρντ», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, η κ. Δούρου απάντησε και στην κριτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, το οποίο δεν είναι απλά φιλοευρωπαϊκό, είναι βαθύτατα ευρωπαϊκό και ακόμα και στο 4% τον Οκτώβριο του 2009, ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε πει ότι πέραν από τις εγγενείς αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, αυτή η κρίση είναι ευρωπαϊκή, είναι συστημικά ευρωπαϊκή και ως τέτοια πρέπει να τη δούμε. Και καταθέταμε και συνεχίζουμε να καταθέτουμε, συγκεκριμένες προτάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
http://www.trelokouneli.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'