Ξεσκεπάζουμε ! Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα. Μέρος 2ο


Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

 Το 1ο μέρος του άρθρου μας μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ και συνεχίζουμε με το 2ο μέρος.

 Αφού διαβάσατε τους 8ο κανόνες του ψυχολογικού πολέμου όπως τους περιγράφει το εγχειρίδιο της Σχολής Ευελπίδων ας δούμε στην πράξη τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. 

 Οι ΜΚΟ "υποκατέστησαν" τους θεσμούς και τα επίσημα όργανα.
 Τρομοκράτες εμφανίζονται όταν όλα...
κυλούν ήρεμα και όταν προβλήματα απασχολούν το σύνολο του λαού και θα "δικαιολογούσε" την πράξη τους, εξαφανίζονται. 
 Πλήρη απαξίωση της πολιτικής και συνδικαλιστικής ηγεσίας.
 Απαξίωση της εκπαίδευσης.
 Απαξίωση θεσμών και εκκλησιαστικών αρχών. 
 Επεισόδια με την παραμικρή αφορμή από συγκεκριμένη μερίδα "λαθρομεταναστών" πάντα υποκινούμενη από αριστερά κόμματα! 
 Πολλαπλές εγκληματικές πράξεις με θύματα ηλικιωμένους, νεαρά άτομα η όργανα της τάξης με υπερβολική και ανεξήγητη μερικές φορές, χρήση βίας, όπως στην υπόθεση του μικρού Αλέξη, η στην περίπτωση των ληστών που έκλεψαν 150! ευρώ από περίπτερο και σε καταδίωξη που ακολούθησε εκτέλεσαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με Καλάσνικοφ.   
 Εγκατάσταση τουλάχιστον 1.500.000 Μουσουλμάνων με την ανοχή και την υποστήριξη "Ελληνικών" κομμάτων που βοηθάνε με την στάση τους στην αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας και του εκλογικού σώματος αφού γίνεται αλόγιστη ελληνοποίηση ακαθόριστου ποσοστού μεταναστών σε ποσοστό πρωτόγνωρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα που ξεπερνάει το 30% !  Χαρακτηριστικό είναι πως στην απογραφή του 2011 υπάρχουν 10.787.690.  Άρρενες: 5.303.690 (49,2%)  Θήλεις: 5.484.000 (50,8%)    Κατά ηλικία:  0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%)  15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%) 65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%). Την ίδια ώρα στους εκλογικούς καταλόγους είναι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών 9.949.401. Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Έλληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες δηλαδή από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289, λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τότε έχουμε ακόμα 240.000. Φτάνουμε στα 11.856.289. Αν αφαιρέσουμε από τους εκλογικούς καταλόγους και κάποιους που πέθαναν και δεν πρόλαβαν να δηλωθούν που κάθε φορά είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες, όχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες. Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Άρα οι κάτοικοι της Ελλάδας ανέρχονται σε πάνω από 11,5 εκατομμύρια!? 
 Και μετά από όλα αυτά .... ! 
 Ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ να απειλεί ευθέως με πόλεμο ! Όπως και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας, Ναΐμ Ελγαντούρ που αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί, ρατσιστή, συμπληρώνοντας μάλιστα, "Ο Μουσουλμάνος είναι απελπισμένος, πεινασμένος, μην τον πιέζουμε παραπάνω, είναι έτοιμος να σκάσει. Γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι ότι η πολύ πίεση που γίνεται αυτή τη στιγμή εναντίον των μεταναστών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Η πολύ μεγάλη καταπίεση και οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των μεταναστών, δεν θα φέρουν καλό αποτέλεσμα".    
 Η ενορχηστρωμένη λάσπη που ρίχνουν,  όλα τα Δυτικά ΜΜΕ σε όλα τα Εθνικιστικά κινήματα τα οποία είναι η φυσική αντίδραση κατά της παγκοσμιοποίησης των λαών, μέχρι τώρα φέρνει ακριβός τα αντίθετα αποτελέσματα απ' ότι αναζητούν οι λάτρης της Νέας Τάξης. Η φυσική αυτή αντίδραση έχει ως αποτέλεσμα όλο και πιο μεγάλες μάζες πολιτών να αντιλαμβάνονται πιο παιχνίδι παίζουν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις πίσω από την πλάτη τους και να υποστηρίζουν τα Εθνικιστικά κόμματα ως αντίδραση στην κιμαδοποίηση των λαών στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης. 
 Χώρες όπως η Ελλάδα με βαθιές ρίζες είναι δύσκολα να πέσουν στην παγίδα της Παγκοσμιοποίησης γιαυτό και ο Χένρυ Κίσινγκερ 18 χρόνια πριν είχε πει...δείτε ΕΔΩ   
 Δείτε το προκλητικό βίντεο που ακολουθεί και στο επόμενο και τελευταίο μέρος θα σας αναλύσουμε, πως προετοίμασαν την καταστροφική πορεία της Ελλάδας και τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί το μοιραίο, δηλαδή το δόγμα της Νέας Τάξης πραγμάτων που μαζί με το "διαίρε και βασίλευε" είναι ... διάβασε ΕΔΩ     

  
      
   
  
http://www.katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'