Σαμαράς: Χωρίς τη δόση η Ελλάδα μετά την 16η Νοεμβρίου, σβήνει... [ΒΙΝΤΕΟ]



"Λεφτά υπάρχουν... αλλά μόνο για ακόμη 26 ημέρες" είπε εν ολίγοις ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της Συνόδου σήμερα στις Βρυξέλλες. Μετά η χώρα σβήνει....





"Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου αντέχουν τα αποθεματικά της χώρας. Το αίμα της οικονομίας που είναι η ρευστότητα έχει φτάσει στο μηδέν. Η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οι νέοι δεν έχουν πλέον όνειρα. Αυτό δεν είναι Ευρώπη" είπε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της Συνόδου σήμερα στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι όλοι αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει επιτύχει η Ελλάδα και προέβλεψε ότι αμέσως μετά την έκθεση της τρόικας και τη συνεδρίαση του επόμενου Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομίας της ευρωζώνης, θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση.



Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε, επίσης, πως βρήκε κατανόηση, ότι το κλίμα έχει αλλάξει για τη χώρα μας και ότι είναι χαρακτηριστικό ότι η Σύνοδος της ευρωζώνης, εξέδωσε δήλωση αποκλειστικά και μόνο για την Ελλάδα.

Σημείωσε, ακόμη, ότι δεν θα χρειαστεί άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της επόμενης δόσης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτό είναι το "τελευταίο πικρό ποτήρι" για τους Έλληνες. Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του ελληνικού λαού και την επιθυμία του να ξεφύγει από τη λαίλαπα από την οποία δοκιμάζεται.

Σχετικά με το θέμα της επιμήκυνσης ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι πιστεύω ότι "θα υπάρξει η συμφωνία μετά την έκθεση της τρόικας και όταν καμφθούν ορισμένες διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των εταίρων".




http://planet-greece.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'