ΤΕΡΑΣ ΛΟΧ ΝΕΣ ΠΑΡΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (β)

2. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
                                                                                       τοιχογραφία bostopel

Ο πολιορκητής τού πεπρωμένου γνωρίζει, ότι οι πράξεις του δεν μπορούν να έχουν κανένα νόημα. Με εξαίρεση ένας είδος πράξης: Αυτό που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Αλμπέρ Καμύ, "Ο Μύθος τού Σισύφου"

Όσα έγιναν στην Πάρο στα πλαίσια τής εγκληματικής ενέργειας αποτελούν σημαντικό τμήμα τής πρόσφατης ιστορίας τού τόπου. Κατά συνέπεια όλοι ενεχόμαστε σε αυτά ως πολιτικά όντα και εν δυνάμει πολιτικά υποκείμενα. Τα γεγονότα βαραίνουν στις πλάτες μας.
Στην ουσία, θύμα τής εγκληματικής ενέργειας δεν είναι μόνο η Μυρτώ, αλλά οι προεκτάσεις της επιχειρούν να τραυματίσουν βάναυσα ολόκληρη την κοινωνία. ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. Και όταν αυτή ωθείται με την στρατηγική τού μίσους προς την κοινωνική θηριωδία, τότε το πρόσωπό της διαστρέφεται μετατρεπόμενο σε αιμοδιψές ρύγχος.   

Άνουβις: Το αιμοδιψές σκυλόμορφο είδωλο μπροστά από το αεροδρόμιο τού Ντένβερ: Το τεκτονικό κτίσμα με τις τοιχογραφίες, οι οποίες παριστούν την "αποψίλωση" των επί Γαίας ανθρώπων σε ποσοστό 95%.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό τής σύγχρονης εποχής, η οποία αποκαλείται από τούς "πεφωτισμένους" "νεοταξική", αφορά τα μέσα, μέσω των οποίων επιχειρείται να διοχετευθεί στις ανθρωπομάζες η "ιδεολογία" τού μίσους, ως ψύχωση αμοιβαίας αυτοκαταστροφής.
Στην εποχή τής άνωθεν επιβεβλημένης "σταθερότητος" έκριναν σκόπιμο να κρατηθούν οι μάζες παθητικές. Γι' αυτό επιβλήθηκε ένα μαζικό μέσον, που παθητικοποιεί, που κατεβάζει την συχνότητα λειτουργίας τού εγκεφάλου από τα 13 Hz στα 9, επιχειρώντας να υποβιβάσει ταυτοχρόνως τις διαδικασίες τού εγκεφάλου σε πολύωρη πρόσληψη χειραγωγημένης εικόνας και ήχου επί καθημερινής βάσεως.
Η "νέα τάξη όμως που θα ξεπηδήσει από το χάος", δηλαδή το ολοκληρωτικό χάος, που θα επιβληθεί με το άνευ προηγουμένου μπάχαλο, προβλέπει να πάψουν οι μάζες να είναι κολλημένες μπροστά στην τηλεόραση και να τεθούν σε ένα ακατάσχετο αυτοκαταστροφικό και σπασμωδικό ακτιβισμό.
Γι' αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε το διαδίκτυο.
Με τα στημένα "κοινωνικά δίκτυα" καλούνται οι μάζες να συμμετέχουν στο βαλς των βρικολάκων. "Πορτοκαλί επαναστάσεις", "αραβικές ανοίξεις", "κινήματα αγανακτισμένων" ροπαλοφόρων, μπαχαλάκηδες, SMS για "κινητοποίηση" ενάντια στην δολοφονία τού Αλέξη, η οποία δρομολόγησε την πτώση της "κυβερνήσεως" Καραμανλή και οδήγησε στην άνοδο των Παπαντρέα, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Παπαδήμου, Σαμαρά, την υπουργοποίηση των "φοβερών ταλέντων" τού μνημονιακού "πατριωτισμού" Βορίδη και Γεωργιάδη, στο σημερινό "σχήμα" με τα τρία κεφάλια. και στην ανάδειξη ενός "κόμματος" με άπειρες "συνιστώσες" στοών τής τάξεως τού 1,5 στα εκατό σε "αξιωματική αντιπολίτευση".
Μέσω τού διαδικτύου επιχειρείται επίσης με ύπουλα έντεχνο τρόπο, να μετατραπούν άνθρωποι αναμφιβόλως καλής θελήσεως σε "χρήσιμους ηλιθίους", οι οποίοι πείθονται να σπρώξουν την προπαγάνδα των επικυριάρχων, ώστε αυτή να αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική.

Ορθώς διεπιστώθη σε σχόλιο τής προηγουμένης αναρτήσεως, ότι οι επικυρίαρχοι κρατούν και το πεπόνι και το μαχαίρι, καθορίζοντας το πεδίο των εξελίξεων και σερβίροντάς μας. Αυτό το οποίον δεν έχει κριθεί ακόμη είναι ποιος θα πατήσει την πεπονόφλουδα, εφόσον "Ουδέν κακόν αμιγές καλού".

Συνεχίζεται...
Αναρτήθηκε από 
http://bostopel.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'