Δυτικός εφιάλτης: Αλλάζει στάση η Σερβία του Νίκολιτς; H Aνάσταση της Σερβίας...

Ο νέος πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, αρνήθηκε ότι έγινε γενοκτονία κατά των Βόσνιων μουσουλμάνων το 1995. Παραδέχτηκε βέβαια ότι έγιναν μεμονωμένα εγκλήματα από Σέρβους.
Η όλη στάση του Νίκολιτς πάντως, μετά και τις επαφές που είχε στη Μόσχα με τον Βλ. Πούτιν, επιβεβαιώνουν ότι η στάση της Σερβίας αρχίζει να «σκληραίνει» και πάλι, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα Βαλκάνια.

Η αλλαγή στάσης της Σερβίας έχει επιπτώσεις και στους Σέρβους του Κοσόβου, οι οποίοι σήμερα συγκρούστηκαν ανοιχτά με τους άνδρες της KFOR με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις Σέρβοι και ένας στρατιώτης.

http://www.defence-point.gr/news/?p=48941

σ.σ. ΑΟΡΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ: Απ ότι φαίνεται η Σερβία ξυπνάει, οι δοσίλογοι των δυτικών ηττήθηκαν ο φίλος του Μιλόσεβιτς, ο Νίκολιτς ανέλαβε και η Σερβία πλέον συμπορεύεται με την μαμά Ρωσία.
Κι όπως λένε οι Ρώσοι, Η Ρωσία έχει δύο κόρες την Σερβία και την Ελλάδα. Η Σερβία γυρίζει στη μητέρα της...απ ότι φαίνεται το ίδιο θα πράξει και η Ελλάδα καθώς φαντάζει αδύνατο ο Πούτιν να μην κάνει την κινηση του σ αυτήν την παρτίδα σκάκι. Ουσιαστικά πλέον μόνο μερικές από τις χώρες της βαλτικής και η Ελλάς του απομένουν ώστε να ολοκληρώσει το στήσιμο στη σκακιέρα.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'