CDC-Centers for Disease Control: «Δεν γνωρίζουμε έναν ιό ή κατάσταση που θα μπορούσε να ζωντανεύει τους νεκρούς»

Εντάξει, αν δεν είχατε την αίσθηση ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν ακριβώς σαν την αρχή μιας ταινίας αποκάλυψης με ζόμπι, τότε ίσως το CDC να μην έβγαινε να λέει στον καθένα μας μείνετε ήρεμοι, δεν υπάρχει αποκάλυψη των ζόμπι΄΄. 
Η φλυαρία στο διαδίκτυο άρχισε στην πραγματικότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν μια φρικιαστική ιστορία από της Φλόριντα, κατά την οποία ένας προφανώς ψυχωτικός άνθρωπος επιτέθηκε σε άλλον, μασώντας το πρόσωπο του δεύτερου για σχεδόν είκοσι λεπτά πριν η αστυνομία αναγκαστεί να αδειάσει μια γεμιστήρα στον επιτιθέμενο, και τελικά να τον σκοτώσει. 
(Έχει αναφερθεί ότι ο εισβολέας που μάσησε την σάρκα του θύματός του, προηγουμένως είχε πυροβοληθεί πολλές φορές.Αυτή είναι μια συμπεριφορά των ζόμπι στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο).
Αλλά δεν ήταν μόνο η Φλόριντα με παρόμοιο περιστατικό. 
Ένα άλλο περιστατικό που εμπλέκονται ένας γιατρό ο οποίος άρχισε να φτύνει αίμα κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας και ήταν πολύ δύσκολο στους αστυνομικους που βρέθηκαν εκεί να τον μαζέψουν και να τον υποτάξουν (έκανε σαν λυσασμένος) για να τον πάνε στο νοσοκομείο(τα έσπασε και εκεί), όπως και μερικά περιστατικά κατά τα οποία ομάδες της hazmat απεστάλησαν σε σχολεία μετά από αναφορές για ανεξήγητα εξανθήματα ανάμεσα σε μεγάλους αριθμούς φοιτητών ... 
Αλλά ξέρετε, το CDC είναι διφορούμενο, λέει ότι δεν υπάρχουν ζόμπι, αλλά θα ήθελα επίσης να σας υπενθυμίσω ότι μας ενημερώνει να έχουμε απόθεμα στο φυσικό αέριο, να πάρουμε ένα κουτί πρώτων βοηθειών και να βεβαιωθούμε ότι το νερό μας είναι καθαρό. 
 
Συνέχεια εδώ http://www.inquisitr.com
http://hellasxg.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'