ΠΓΔΜ: Η Βουλγαρία κάνει μαθήματα στους Έλληνες… "Αριστερούς"


Τη διαφωνία της Βουλγαρίας στο ενδεχόμενο η επίσημη ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων να περιλαμβάνει οποιοδήποτε γεωγραφικό προσδιορισμό εξέφρασε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο Μπορίσοφ είπε ότι η χώρα του δεν θα δεχόταν ονομασία τύπου «Βόρεια Μακεδονία», για τα Σκόπια. «Ονομασίες του τύπου βόρεια Μακεδονία είναι απολύτως απαράδεκτες για μας επειδή αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας», είπε ο Μπορίσοφ.
«Στο πλαίσιο διαφορετικών διαβουλεύσεων που έχουν γίνει μαζί μας στο παρελθόν, συζητήθηκαν διάφορες εκδοχές. Μια από αυτές ήταν η ονομασία βόρεια Μακεδονία. Αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε εμείς, επειδή αύριο θα πουν, ότι η βουλγαρική Μακεδονία του Πιρίν είναι μακεδονική», εξήγησε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.
Άντε να δούμε μήπως η παράνοιά μας οδηγήσει στην έκδοση ανακοινώσεων από τα κόμματα – κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ με τις πολύ πιο… προωθημένες θέσεις, τις οποίες «στρογγύλεψε» προσφάτως για να μαζέψει ψήφους – κατηγορώντας τους Βούλγαρους για μη… εποικοδομητική στάση… 

http://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'