Οι δάνειστες τράβηξαν το αυτί του Βενιζέλου σχετικά με την απαίτησή του να είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ άλλαξε στάση

Σιγά μην δεν άλλαζε... Νέα Πασοκρατία θέλατε, Νέα Πασοκρατία θα έχετε!

Για αλλαγή πλεύσης ετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ καθώς η άποψη ότι για να συμμετάσχει στηνκυβέρνηση θα πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτήν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ προκαλεί φόβους αυτοεγκλωβισμού. αλλά κυρίως προκάλεσε την τηεφωνική παρέμβαση εκ μέρους των δανειστών προκειμένου να συνετιστεί ο Β. Βενιζέλος.

Γι' αυτό το λόγο...
σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί στη γραμμή «δεν θα αφήσουμε τη χώρα να οδηγηθεί σε διχασμό και να υπονομευθεί και για το λόγο αυτό θα στηρίξουμε την κυβέρνηση που θα προκύψει».

Στην επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ προστίθεται, ότι δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να οδηγηθεί στο χάος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη κι αν δεν συμμετάσχει στην κυβέρνηση, θα συζητήσει προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος, ώστε να την στηρίξει, ενδεχομένως με ψήφο ανοχής.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν αποκλειόταν να υπάρξει νέα δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου τις επόμενες ώρες, αλλά τελικά φαίνεται ότι επικράτησε η άποψη το ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος αύριο Δευτέρα. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'