STOP COCA COLA !


ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΓΜΗ- ΕΜΕΙΣ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ 3Ε. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
COCA COLA
AMITA
FANTA
SPRITE
NERO AYRA
NESTEA
FRULITE
ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗS
ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ILLY
SODA TUBORG
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΤΑ POWERADE
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!

5 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια δεν είναι ελληνική. Αυτή που έχει εργοστάσια σε 27 επιπλέον χώρες και λέγεται Hellenic. Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε όλη την Ευρώπη.
    http://www.coca-colahellenic.gr/Interactivemap/
    Με μια ελληνική που έχει γίνει"πολυεθνική" (ισως η μόνη).

    ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ ΤΩΡΑ.... ΑΎΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 2.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΆΜΕΣΑ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    .....ΆΛΛΟΙ 43.000 ΈΜΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΌΜΕΝΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ.

    ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ ΤΏΡΑ....

    Η μήπως νομίζεται ότι οι άλλες ελληνικές εταιρείες μπορούν να σηκώσουν τον όγκο της 3Ε. Η Μήπως νομίζεται ότι χωρίς τη 3Ε στην αγορά θα χρειαστούν οι άλλες εταιρείες τον κόσμο που θα ΑΠΟΛΎΣΕΤΕ από την 3Ε.

    Καλό είναι να αλλάξουμε πλέον μυαλά και να κοιτάξουμε να πάμε μπροστά σαν λαός και όχι να ακυρώνουμε ελληνικές προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Δαβιδ είναι εβραίος...κατα συνέπεια και η εταιρία του...επιπλέον είναι πολυεθνική έστω "ελληνική" και το καλύτερο σαν προϊόν είναι ιδιατέρως βλαβερό...εκτός κι αν εννοείς ότι κάνει καλόσ την υγεία...όσο για τους 2000 εργαζόμενους...ας έχουν την τυχη του 1.000.000 ανέργων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κεντρικά της πολυεθνικής είναι στην Ελλάδα. Πόσες άλλές είναι στην Eλλάδα και πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα για όλλες τις χώρες? Πόσες πληρώνουν έκτακτες εισφορές στην Ελλάδα για όλες τις χώρες? Μπορείς να υπολογίσεις την έκτακτη εισφορά που πλήρωσε?

    Τώρα για το θέμα υγείας το post γράφει
    "ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!"

    Τι θέλουμε να πούμε ότι η Coke κάνει κακό αλλά η Λουξ κόλα ή Εψα κολα δεν κάνει?

    Η μήπως απλά αντιδράμε?

    Οσο για τις ευχές στους 2000 εργαζωμένους θα πρέπει να πείς πρώτα τις ευχές στους εργαζόμενους της Carrefour, της Α Β Βασιλόπουλος της ΔΕΛΤΑ, ΕΒΓΑ και σε όλες της άλλες εταιρείες που πλέον δεν είναι ελληνικές γιατί κάποιοι Έλληνες αποφάσησαν να πουλήσουν αλλά ο "Εβραίος" αποφάσησε να αγοράσει και άλλες χώρες, να τις βάλει κάτω από το ονομα Hellenic και να δημιουργήσει την πιο μεγάλη πολυεθνική-ελληνική εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τιμή και δόξα στην κοκα κόλα...ας της πουλήσουμε και την ψυχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'