Κρύων Channelling Οι Οκτώ Αλλαγές της Φώτισης Μέρος 2


Μέρος 2ο
Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στην πόλη Mexico
21 Οκτωβρίου 2007
μετάφραση:  γιώργος κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.


Κάποιοι λένε: «Πώς είναι δυνατόν αυτό; Πώς μπορεί κάποιος, φαινομενικά σ’ ένα βλεφάρισμα του ματιού, να επικοινωνεί με την άλλη πλευρά του πέπλου; Είναι όντως αληθινό;» Ρωτάμε λοιπόν, τι αίσθηση σας δίνει; Έχετε την αίσθηση ότι μιλάει απλώς ένας άνθρωπος, ή ότι ρέει η αγάπη του Θεού εδώ; Τι θα γινόταν αν είχατε την έμφυτη ικανότητα να γνωρίζετε πάραυτα, αν είναι αληθινό ή όχι; Λοιπόν, την έχετε! Είναι μέρος του σημερινού μαθήματος, καθώς με τις αλλαγές στο πνευματικό μονοπάτι του Ανθρώπου, έρχεται αυτό το δώρο. Πράγματι, ορισμένοι που βρίσκονται εδώ, έχουν το δώρο να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Μπορεί ο Θεός ν’ αγαπά τόσο την ανθρωπότητα, ώστε εμείς να σας πλένουμε τα πόδια; Γιατί δεν ρωτάτε όσους βιώνουν το πλύσιμο των ποδιών τους; Ερχόμαστε λοιπόν ήσυχα, μ’ ένα ισχυρό μήνυμα. Δεν θέλουμε όμως ν’ αρχίσει ακόμα η διδασκαλία.
Τι αισθάνεστε αυτή τη στιγμή; Συμβαίνουν πράγματα τώρα στην αίθουσα, επειδή τα έχετε ζητήσει. Πολλοί έχετε επιτρέψει τα σημερινά δώρα… περισσότεροι από χθες. Σήμερα έχετε δώσει έγκριση στον εαυτό σας. Πολλοί που σας μίλησαν πνευματικά [οι ομιλητές του συνεδρίου], σας έδωσαν ένα μήνυμα που κι εγώ θα δώσω: Δεν είστε μόνοι! Βρίσκεστε σήμερα μαζί, σ’ αυτό το πνευματικό σκάφος και ίσως αρχίζετε να νιώθετε ότι ο διπλανός σας, τον οποίο δεν γνωρίζετε, είναι επίσης μέρος της διαδικασίας σας. Μήπως υπάρχει ένα πνευματικό σύστημα που περιλαμβάνει όλους τους Ανθρώπους; Πράγματι, αυτό αποτελεί μέρος της σημερινής διδασκαλίας.
Προτού ξεκινήσουμε, θα πω το εξής αγαπητέ μου Άνθρωπε: Γνωρίζω ποιος είσαι. Κάθε αγγελικό πλάσμα στο Σύμπαν, γνωρίζει ότι βρίσκεσαι εδώ. Μπορεί να είσαι τόσο σημαντικός, ώστε το Σύμπαν να γνωρίζει το όνομά σου; Η απάντηση είναι, ναι. Εκείνο που σε αποτρέπει να το πιστέψεις αυτό, ονομάζεται πέπλο και τα καταφέρνει καλά, να σ’ εμποδίζει να δεις το γεγονός αυτό. Το πέπλο είναι ισχυρό. Το τελευταίο πράγμα που βλέπεις στον εαυτό σου, είναι η πνευματική υπεροχή που αναφέραμε χθες [στο πρώτο μέρος του μηνύματος].
Σήμερα θα συνεχίσω την αποκάλυψη και την ανάλυση των οκτώ αλλαγών των πνευματικών χαρακτηριστικών του Ανθρώπου, ανάμεσα στην εγρήγορση και την ανάληψη. Θέλω να θυμηθείς τι ειπώθηκε την περασμένη φορά… πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για καμία από τις αλλαγές αυτές. Δεν μπορείς να καθορίσεις πόσο χρόνο παίρνει μεταξύ των αλλαγών. Καθώς, λόγω της ελεύθερης επιλογής, μπορεί να περάσεις μόνο από μία ή δύο. Μπορεί να μείνεις στη δεύτερη. Από σένα εξαρτάται και δεν υπάρχει καμία κύρωση. Όσα παίζονται εδώ, είναι πολύπλοκα και προσωπικά.  Μην κρίνεις κανέναν που, κατά την άποψή σου, δεν κάνει ότι θα έπρεπε πνευματικά. Πιθανόν να κάνει το καλύτερο που μπορεί, στα πλαίσια της δικής του αναζήτησης του Θεού. Ίσως να σου φαίνεται ρηχό, αλλά πιθανόν, από μια ευρύτερη Κοσμική άποψη, να χρειάζεται την καθοδήγηση ενός οργανισμού, για τον τρόπο λατρείας του. Δεν μπορείς να καθορίσεις τα προσωπικά χαρακτηριστικά της αιώνιας ψυχής ενός ατόμου, από την άποψη που έχεις βλέποντάς τον στο 3D πεδίο. Οπότε, γιόρτασε τη ζωή όλων. Μην τους κοιτάς, λέγοντας: «Εύχομαι να γνώριζαν όσα γνωρίζω», καθώς στα πλαίσια της ελεύθερης επιλογής και της συγχρονικότητας, έχουν πνευματικά ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες μ’ εσένα.
Η ενέργεια του πλανήτη αλλάζει τόσο δραστικά, που στην κυριολεξία αφυπνίζει το DNA. «Κρύων, γιατί αναφέρεις τόσο συχνά το DNA;» Επειδή εκεί βρίσκεται η ουσία κάθε τι πνευματικού. Εμπεριέχει τον Ανώτερο Εαυτό σου. Εμπεριέχει το Ακασικό Αρχείο της ύπαρξής σου στη Γη. Εμπεριέχει ίαση και ανωτερότητα, τη συνείδηση της ανάληψης. Εργάζεται μαζί με τη βιολογία σου και γι αυτό το αναφέρουμε. Επ’ αυτού μίλησαν σήμερα οι ομιλητές. Δεν είναι απλώς χημεία. Είναι τα δομικά υλικά της ανάληψης, μέσα στο σώμα σου. Κάποιοι θα το δουν και άλλοι όχι.
Συνεχίζοντας τις Επόμενες Τέσσερεις Αλλαγές
Οι τέσσερεις αλλαγές που έχουμε ήδη αναφέρει είναι πολύ βαθιές. Μείναμε εκεί όπου ο Άνθρωπος έχει ανακαλύψει πώς ν’ ακυρώνει το κάρμα του, για να εισέλθει σε μια καθαρή φάση πνευματικότητας. Όσο προχωράμε στις αλλαγές, τόσο πιο πολύπλοκο γίνεται. Πολλοί παραμένουν στην τέταρτη, χωρίς ποτέ να πάνε παραπέρα και δεν υπάρχει καμία κριτική γι αυτό. Είναι εξίσου βαθιά εδραιωμένοι Εργάτες Φωτός, όπως και όσοι περνάνε διαμέσου και των οκτώ αλλαγών. Βλέπεις, δεν υπάρχει καμία ιεράρχηση προσδοκίας από το Θεό. Το γνώριζες αυτό; Δεν είμαστε γραμμικά όντα, οπότε δεν υπάρχει κάποια διαβάθμιση προσδοκιών, όπως συχνά βασίζεις την πνευματική σου υπόσταση. Αυτός που γονατίζει στην εκκλησία του, είναι εξίσου ευλογημένος από το Θεό, με αυτόν που περνάει τη διαδικασία ανάληψης, κατά ένα μεταφυσικό τρόπο. Επειδή η αγάπη του Θεού είναι η ίδια και για τους δυο και δεν υπάρχει προκατάληψη για τον τρόπο που θα φτάσετε εκεί. Στο τέλος της ζωής τους και οι δύο θα διερευνήσουν την ίδια ενέργεια και θα τους καλοδεχτούν πέρα από το πέπλο, με ανοιχτές αγκάλες. Κανείς δεν σε κρίνει· υπάρχει μόνο αγάπη. Το τι κάνεις σ’ αυτό τον πλανήτη, είναι η δική σου ελεύθερη επιλογή. Είναι μέρος του πάζλ σκότους και φωτός. Κάποια απ’ αυτά που κάνεις ανυψώνουν τη δόνηση του πλανήτη και άλλα όχι. Αλλά το πάζλ σου ανήκει κι εσύ είσαι αυτός που το συμπληρώνει. Ο Θεός δεν παρεμβαίνει, αν το έχεις παρατηρήσει. Τόση είναι η αγάπη που σου προσφέρεται!
Η Πέμπτη Αλλαγή
Η πέμπτη αλλαγή είναι βαθιά. Συμβαίνει όταν ο Άνθρωπος ανακαλύπτει ότι μπορεί όντως ν’ αλλάξει την ύλη. Οι τέσσερεις τελευταίες αλλαγές αφορούν στον τρόπο που επηρεάζει ο Άνθρωπος τη Γη που τον περιβάλλει, πέρα από τον εαυτό του. Οι πρώτες τέσσερεις αφορούσαν μόνο στον εαυτό του και την προσωπική του ανάπτυξη. Οι υπόλοιπες αφορούν τον ίδιο, αλλά και όλη την ανθρωπότητα.
Είναι διαισθητικό, ότι μετά την τέταρτη αλλαγή, θ’ αφυπνιστείς στην κατανόηση του λόγου που βρίσκεσαι εδώ. Η Πέμπτη αλλαγή αφορά στο να στέλνεις φως στον υπόλοιπο πλανήτη. Πώς γίνεται; Μπορείς να το κάνεις; Μπορεί αυτό να κάνει μια διαφορά; Ακούγεται τόσο απλό, σχεδόν παιδιάστικο. Αν πεις σε κάποιους, που δεν έχουν ιδέα τι γνωρίζεις και με τι ασχολείσαι, ότι θα πας σε μια συνάντηση όπου θα στείλετε φως κάπου στον πλανήτη, θα σε χαϊδέψουν στο κεφάλι, λέγοντας: «Ω, τι γλυκό, τι ωραίο!» Μετά θα στρέψουν την πλάτη και θα γυρίσουν το βλέμμα τους. Ο λόγος; Επειδή δεν υπάρχει κατανόηση κάτι εσωτερικού, που να έχει 3D υπόσταση. Δεν πιστεύουν ότι κάνεις κάτι. Δεν έχουν ιδέα και δεν θα καταλάβαιναν ακόμα κι αν προσπαθούσες να το εξηγήσεις.
Φαντάσου να ζούσες σ’ ένα κόσμο χωρίς όραση και κάποιος σου έλεγε ότι μπορεί να δει. Θα χλεύαζες την ιδέα του «βλέπω». Κι επιπλέον θα προσπαθούσε να σου περιγράψει τα χρώματα. Εσύ φυσικά θ’ ανασήκωνες τα μάτια με τα περίεργα λόγια του. Αυτή είναι η αλληγορία, καθώς εσύ έχεις περάσει από τις τέσσερεις αλλαγές του DNA, πράγμα που σε ξεχωρίζει απ’ όσους δεν έχουν περάσει καμία αλλαγή. Αυτό δεν σε κάνει καλύτερο από κανέναν άλλον Άνθρωπο. Επειδή έχετε όλοι την ίδια ελεύθερη βούληση, να κάνετε ότι επιθυμείτε με τα εργαλεία που διαθέτετε.
Φτάνοντας στην πέμπτη αλλαγή, έχεις την ικανότητα ν’ αλλάξεις την ύλη με το νου σου. Όταν χρησιμοποιείς τη δύναμή σου, οραματιζόμενος ότι στέλνεται φως σε σκοτεινά μέρη, επέρχεται μια δονητική αλλαγή γύρω σου. Κατέχεις την τέχνη της υλοποίησης, καθώς τα στοιχεία ανταποκρίνονται στην ενέργειά σου. Η μόνη εργασία αυτού του ατόμου στον πλανήτη, είναι να στέλνει φως στην ανθρωπότητα. Δεν έχει καρμικά θέματα να επιλύσει και είναι σπεσιαλίστας, στο να γίνεται συνεταίρος της Γης. Υπάρχουν πολλοί εδώ που το έχουν επιτύχει.
Συχνά αφήνω το συνεργάτη μου να νιώσει την ενέργεια που αισθάνομαι σε τέτοιες στιγμές. Μερικές φορές υπάρχει τόση εκτίμηση, τόση αγάπη και θαυμασμός κι έμπνευση, από τη δική μας πλευρά του πέπλου, για όσους αλλάζουν τη Γη με το φως τους. Πολλοί απ’ αυτούς κάθονται τώρα εδώ. Έχουν ανακαλύψει πώς δουλεύει ο μηχανισμός. Πριν πολύ καιρό, ανακάλυψαν ότι δεν είχαν να στείλουν μια στάση ή μια ιδέα, ούτε καν έναν οραματισμό μέσω του διαλογισμού τους. Γιατί τότε ο οραματισμός τους θα ήταν απλώς δημιούργημα του μυαλού τους για κάποιους άλλους. Όχι. Αντίθετα, όποιος στέλνει φως που μπορεί ν’ αλλάξει τη Γη, έχει μάθει πως δουλεύει μόνο κατ’ αυτό τον τρόπο: Αγνό φως στέλνεται χωρίς προκατάληψη ή ιδέα, καθώς δεν χωράει καμία προκατάληψη. «Μια στιγμή Κρύων. Θέλω την ειρήνη στη Γη, οπότε στέλνω το φως της ειρήνης επί Γης. Αυτό είναι εντάξει, σωστά;» Αν το κάνεις αυτό, είσαι προκατειλημμένος. Όσο μεγαλειώδης κι αν είναι η ιδέα αυτή, παραμένει δική σου ιδέα, έτσι δεν είναι; Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, να στείλεις το φως του Θεού σε κάποιο μέρος, χωρίς την επισύναψη της δικής σου ιδέας; Ώστε τα τρισεκατομμύρια των οντοτήτων που αποτελούν αυτό που αποκαλείς Θεό, να πάρουν το φως αυτό και να το βάλουν εκεί ακριβώς που ανήκει; Θες πραγματικά να φέρεις το βάρος του οραματισμού, ή μπορείς να πας πέρα από αυτό και να οραματιστείς μιαν απέραντη συγχρονικότητα, που δημιουργεί το τέλειο σενάριο… στο σωστό χρόνο και στο σωστό τόπο. Αυτός είναι ο τρόπος να στέλνεις φως.
Δεν είναι τόσο εύκολο. Καθώς πρέπει να πας στο σημείο εκείνο, όπου φεύγει η προκατάληψη και αναλαμβάνεις την ενέργεια του Θεού. Μπορείς να το νιώσεις. Μπορείς να νιώσεις το φως να γίνεται τόσο λευκό, ώστε να ξεπλένει όλες τις στάσεις και τις ιδέες σου για οτιδήποτε. Τότε το στέλνεις στα σκοτεινότερα μέρη που μπορείς να φανταστείς. Και τότε, χωρίς την προκατάληψη, το φως φωτίζει εκείνα τα μέρη, μ’ ένα τέλειο θεϊκό σχέδιο δράσης. Αν υπάρχουν Άνθρωποι σ’ εκείνα τα σκοτεινά μέρη, αρχίζουν να βλέπουν πράγματα που δεν έβλεπαν πριν. Έτσι μπορούν, μέσω της ελεύθερης επιλογής, να χρησιμοποιήσουν πράγματα που ήσαν στο σκοτάδι, αλλά τώρα είναι φωτεινά. Τότε μπορούν να κάνουν μ’ αυτά ότι επιθυμούν. Κάποια  πράγματα που φωτίζονται, είναι: η σοφία, καλύτεροι τρόποι να σκέφτονται τα θέματα, ειρηνικές λύσεις και ζωές που αλλάζουν.
Με αυτό τον τρόπο στέλνεις φως. Δεν είναι όπως το φανταζόσουν, σωστά; Στην περιγραφή μας υπάρχει ακεραιότητα σε ότι κάνεις, καθώς δεν επιρρίπτεις τις ιδέες σου στον πλανήτη. Αντιθέτως, κατανέμεις μόνο φωτεινότητα.
Παρατηρεί κανείς τους αριθμούς 11:11; Ξέρεις τι σημαίνει αυτό αριθμολογικά; Φώτισμα, φώτισμα. Τι λες γι αυτό; Μήπως είναι η δουλειά σου να φωτίσεις μια σκοτεινή Γη; Όσοι έχουν περάσει την πέμπτη αλλαγή, γνωρίζουν ότι γίνεται. Είναι η πρώτη αλλαγή που κάνει μια διαφορά στη Γη.
Τώρα θα πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Αυτός ο Εργάτης Φωτός αλλάζει στην κυριολεξία τη δόνηση του πλανήτη, οπουδήποτε πηγαίνει. Ακούγεται πολύ μεγαλειώδες; Σου έχουν μήπως διδάξει ότι είσαι ένα τίποτα, γεννημένος βρώμικος; Σου έχουν πει ότι δεν μπορείς ν’ αγγίξεις καν το Θεό; Λοιπόν, είναι καιρός να τα διαγράψεις όλα αυτά. Θα πίστευες κάποιον άγγελο, αν ερχόταν μπροστά σου λέγοντας ότι δεν είναι αλήθεια αυτά; Αντιθέτως, γεννιέσαι μεγαλειώδης και το πέπλο σού αποκρύπτει αυτό το γεγονός. Οπότε υπάρχει η πρόκληση ν’ ανακαλύψεις το μεγαλείο στο παζλ. Οπουδήποτε βαδίζεις κάνεις μια διαφορά. Αυτή είναι η πέμπτη.
Η Έκτη Αλλαγή
Η έκτη είναι δύσκολη να εξηγηθεί. Είναι όταν ο Εργάτης Φωτός αρχίζει να κατανοεί το υπερδιάστατο σύστημα, του πώς γίνονται γι αυτόν τα πράγματα στη Γη. Αρχίζει να καταλαβαίνει τη συνδημιουργία. Να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με την ακεραιότητα: Αν σου επιτρέπεται να συνδημιουργήσεις την πραγματικότητά σου, αυτό δεν επηρεάζει τους γύρω σου; Φυσικά θα τους επηρεάζει. Οτιδήποτε συνδημιουργείς επηρεάζει κάποιον στο περιβάλλον σου. Αν κάνεις κάτι τόσο σημαντικό, όπως να δημιουργείς ότι χρειάζεσαι στη ζωή σου, έχει αντίκτυπο στους γύρω σου. Δηλαδή τι έχεις κάνει στην πραγματικότητα; Συνδημιούργησες κάτι για εσένα, που πέρασε σαν οδοστρωτήρας σε κάποιον άλλον; Σκέψου το. Οπότε, πού είναι τότε η ακεραιότητα; Το έχεις σκεφτεί ποτέ; Η έκτη αλλαγή λοιπόν αφορά στην κατανόηση του πώς δουλεύει η συνδημιουργία, μέσα στο συνολικό σύστημα. Είναι ένα παζλ πέρα από το 3D πεδίο. Απαιτεί κάτι που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, το οποίο ονομάζεται συγχρονικότητα.
Θα πούμε πάλι μια χαριτωμένη ιστορία, που έχει ειπωθεί άλλες δυο φορές. Χρειάζεται όμως να είναι κι εδώ, για την ολοκλήρωση του θέματος και τη συνοχή των οκτώ αλλαγών. Ζείτε σε μια εξαιρετικά πολυάσχολη πόλη [το Μεξικό]. Σχεδόν περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον στη Γη, όταν οδηγείτε στους δρόμους, χρειάζεστε αυτό που αποκαλείτε Παρκαδόρο Άγγελο. Τον γνωρίζετε, έτσι δεν είναι; Πολλοί χρησιμοποιείτε τον Παρκαδόρο Άγγελο. Χρειάζεται λοιπόν να πας σε κάποιο κτίριο και δεν βρίσκεις να παρκάρεις. Φαίνεται να παίρνει ώρες να κάνεις το γύρο του τετραγώνου, λόγω του μποτιλιαρίσματος. «Σε παρακαλώ Παρκαδόρε Άγγελε» λες, «βρες μου μια θέση στάθμευσης. Ας αδειάσει μια θέση». Και τότε συμβαίνει! Κάποιος βγαίνει ακριβώς μπροστά σου και μπαίνεις στη θέση του. Τότε λες: «Σ’ ευχαριστώ Παρκαδόρε Άγγελε».
Τώρα, όσο ωραίο κι αν ακούγεται, ποιος νομίζεις ότι είναι ο πνευματικός μηχανισμός αυτού του σεναρίου; Κάποιοι, χωμένοι στα 3D κουτιά τους, πιστεύουν ότι συμβαίνει με τον εξής τρόπο: Φτάνεις εκεί και χρειάζεσαι θέση στάθμευσης. Ο Παρκαδόρος Άγγελος μπαίνει τότε στο κτίριο και σέρνει βιαίως στο πεζοδρόμιο κάποιον ανυποψίαστο, αφώτιστο Άνθρωπο. Τον πετάει στ’ αμάξι του, λέγοντας: «Δίνε του!» Φοβισμένος του θανατά και τρέμοντας ο τύπος φεύγει και παίρνεις τη θέση του. Και λες: «Σ’ ευχαριστώ Παρκαδόρε Άγγελε».
Δεν δουλεύει έτσι, σωστά; Το ξέρετε. Αυτό το σενάριο δεν έχει ακεραιότητα, ούτε αγάπη, έτσι δεν είναι; Οπότε ρωτώ αγαπητέ μου Άνθρωπε, με το 3D μυαλό σου, πώς νομίζεις ότι συμβαίνει; Μπορείς να υποθέτεις και να υπολογίζεις ολόκληρο χρόνο, με τις 3D αντιλήψεις σου και ποτέ να μην καταλάβεις. Αντ’ αυτού μπες σ’ ένα μέρος υπερδιάστατο, όπου δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει ένα σύστημα που βλέπει την ανάγκη σου, πολύ πριν την έχεις. Παρέχει ένα δυναμικό και μιαν απάντηση που μπορεί να σε βοηθήσει, αν βρεθείς σε ανάγκη. Παρέχει ένα σύστημα, όπου όλα τα δυναμικά όσων βρίσκονται στο κτίριο είναι γνωστά. Παρέχει κάτι, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, έξω από το 3D πεδίο. Παρέχει κάποιο άτομο που είναι πρόθυμο να φύγει, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται να έρθεις. Δεν υπάρχει κανείς χαμένος εδώ και ούτε κάποιος ανταγωνισμός για τη φώτιση. Στους άλλους μοιάζει με σύμπτωση ή με τυχαίο γεγονός. Γνωρίζεις όμως καλά πώς έχεις δημιουργήσει μια συγχρονιστική εμπειρία, εκμεταλλευόμενος τα εργαλεία που διαθέτεις. Πόσες «συμπτώσεις» πρέπει να υπάρξουν, προτού αρχίσουν να βλέπουν το μαγικό παιχνίδι;
Η έκτη είναι πολύ σημαντική αλλαγή. Είναι μια θεϊκή αλλαγή, καθώς δημιουργεί έναν Άνθρωπο που αρχίζει να δουλεύει με το δικτύωμα… ένα δικτύωμα γεμάτο δυναμικά. Είναι υπέροχο. Είναι πέρα από τη λογική και δεν βγάζεις νόημα. Όμως μαθαίνεις να την αναμένεις και ονομάζεται συγχρονικότητα. Είναι δύσκολη αντίληψη να τη δεχτείς, καθώς είναι αντίθετη με όσα λέει ο εγκέφαλός σου. Έχουμε μιλήσει γι αυτή πολλές φορές. Μπορείς να τη βρεις στις επικοινωνίες ετών. Οι απλές ανάγκες της ζωής φροντίζονται μέσω της συγχρονικότητας. Όμως δεν δουλεύει για όσους κάθονται σπίτι τους, περιμένοντας το Θεό να τους φωτίσει. Αντιθέτως, χρειάζεται να βγει από το σπίτι του ο Άνθρωπος και ν’ ανοίξει τις πόρτες των δυναμικών. Επειδή η συγχρονικότητα φέρει το όνομά σου, προετοιμασμένη στα πλαίσια αυτής της υπερδιάστατης σούπας, πολύ πριν τη χρειαστείς. Αυτές είναι υψηλές αντιλήψεις, που δεν είναι ευκολονόητες, καθώς πλησιάζεις προς την κατάσταση ανάληψης.
Η Έβδομη Αλλαγή
Τι γνωρίζεις για τον αριθμό επτά; [αριθμολογικά] Το επτά θεωρείται συχνά ο πιο ιερός αριθμός. Αυτός που συνδέεται συνήθως με πνευματικά πράγματα. Οι περισσότερες από τις γραφές σας το επιβεβαιώνουν.
Η έβδομη αλλαγή είναι η ικανότητα να θεραπεύσεις το ίδιο σου το σώμα. Γιατί είναι αυτή η έβδομη από τις οκτώ; Γιατί να είναι τόσο δύσκολη; Γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά στη λίστα των πνευματικών αλλαγών; Επειδή ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για τον Άνθρωπο, είναι να θεραπεύσει τον εαυτό του. Ρώτα οποιονδήποτε θεραπευτή στην αίθουσα: «Τι κάνεις όταν αρρωσταίνεις;» Θ’ αποκριθεί: «Φυσικά, πηγαίνω σ’ έναν θεραπευτή». Θα μπορούσες τότε να πεις: «Νόμιζα ότι εσύ είσαι θεραπευτής». Και θ’ απαντήσει: «Βεβαίως, αλλά όχι του εαυτού μου!»
Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή είναι δύσκολο! Η έβδομη αλλαγή λοιπόν, είναι η κατανόηση της κυτταρικής σου δομής. Αντιπροσωπεύει τον Άνθρωπο που έχει την υπερδιάστατη αίσθηση να μπαίνει στο σώμα του και να εργάζεται με το ίδιο του το DNA. Έχεις ακούσει για τα θαύματα; Έχεις ακούσει για άτομα που είχαν μια ασθένεια και ξαφνικά εξαφανίστηκε; Θα ’θελες να ξέρεις πώς συμβαίνει; Συμβαίνει μέσα στο DNA. Μέσα στο DNA σου υπάρχει μια στιβάδα [ενέργειας], μια από τις 12 στιβάδες, η οποία ευθύνεται γι αυτό. Είναι κάτι όμορφο, αλλά η ίαση είναι πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζεις.
Η 3D αντίληψη που έχεις για την ίαση, είναι σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, όπου υπάρχει συνεχής κίνηση, αλλά μόνο προς μία κατεύθυνση. Δεν μπορείς να πας στο παρελθόν. Οπότε, βλέπεις τη θεραπεία κατά ένα τρόπο. Είναι μια προκατειλημμένη σκέψη, αλλά δεν το γνωρίζεις καν. Νομίζεις ότι ένας που θεραπεύτηκε είχε μια πάθηση που, με κάποιο τρόπο, απομακρύνθηκε. Όμως δεν είναι σωστό. Αντίθετα, το σώμα σου πάει πίσω, σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, προτού εκδηλωθεί η ασθένεια. Θα μπορούσες να πεις ότι υπάρχει μέσα σου μια μηχανή χρόνου, που γυρίζει πίσω τα βιολογικά συμβάντα. Το αποτέλεσμα είναι μια κυτταρική δομή τουDNA που δεν θα επιστρέψει στην ασθένεια, καθώς ποτέ δεν την είχε!
Ο καθένας σας έρχεται εφοδιασμένος μ’ αυτό το εργαλείο. Κατάλαβες πραγματικά τι είπα; Όταν αποφασίσεις να θεραπευθείς από κάτι τόσο βαθύ, όπως μια ασθένεια, δεν έρχεται καμία μαγική ενέργεια να σε καθαρίσει. Αντιθέτως, η εσωτερική υπεροχή, που είναι δική σου, επιταχύνει και πηγαίνει την κυτταρική σου δομή στο σημείο προτού επέλθει η ασθένεια. Βλέπεις γιατί αυτή είναι η έβδομη αλλαγή; Είναι πανέμορφη! Μάθε να μιλάς στα κύτταρά σου. Κάθε μέρα κάνε μια άσκηση, όπου η κυτταρική σου δομή να σε ακούει να της μιλάς… σε όλα σου τα κύτταρα. Πες οτιδήποτε, αλλά ας γνωρίζουν ότι «το αφεντικό» είναι παρόν και διευθύνει το σόου. Γιατί ο Άνθρωπος έχει την τάση να πιστεύει ότι ζει μόνο στο κεφάλι του. «Πού βρίσκεται η φώτισή σου;» θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος. «Βρίσκεται εδώ, στο κεφάλι μου, στο τρίτο μάτι μου, στην επίφυση».
Αν το DNA εμπεριέχει τη φώτισή σου, όπως ισχύει, βρίσκεται μόνο στο κεφάλι σου; Πόσοι έχετε κοιτάξει κάτω, στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας και γιορτάσατε το πόσο φωτισμένο είναι; Αστεία ερώτηση, σωστά; Είναι το δάχτυλο του ποδιού σου μέρος της φώτισής σου, ή δεν είναι; Πόσα τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNAνομίζεις ότι υπάρχουν στο δάχτυλό σου; Αν έχουν όλα τη φώτιση μέσα τους, δεν αξίζει το δάχτυλο να δοξαστεί; Άρχισε να μιλάς στα κύτταρά σου. Στην κυριολεξία, αν το μόνο που κάνεις κάθε πρωί, είναι να τα χαιρετάς και να τα γιορτάζεις, κάνεις τη δουλειά σου. Παράξενο δεν είναι; Αυτή είναι μια συμβουλή από έναν άγγελο που δεν υπήρξε ποτέ Άνθρωπος και σου κάνει υποδείξεις για το ίδιο σου το σώμα. Ξέρεις γιατί μπορώ να το κάνω αυτό; Επειδή μπορώ να δω τη φώτισή σου, απ’ την κορφή ως τα νύχια.
Η Όγδοη Αλλαγή
Ας πάμε στην τελευταία και μ’ αυτήν θα κλείσουμε. Η αλλαγή της ανάληψης. Είναι μια ενδιαφέρουσα λέξη, καθώς έχετε αναφορές όντων που αναλήφθηκαν, έτσι δεν είναι; Έχουμε ξαναπεί ότι στις γραφές σας, στο εδάφιο που λέγεται Δεύτεροι Βασιλείς, μπορείς να διαβάσεις για την ανάληψη του προφήτη Ηλία. Αναφέρεται καθαρά από τον Ελισαίο που παρακολουθούσε. Ο Ελισαίος αναφέρει το μεγαλείο του γεγονότος και μιλάει για το φως. Λέει: «Τη μια στιγμή ο Ηλίας είναι εκεί και την επόμενη έχει φύγει». Οπότε έχεις αυτή την εικόνα σαν ορισμό της ανάληψης… κάποιος που «πάει επάνω».
Κάποιοι λένε: «Ανυπομονώ να περάσω αυτή τη ζωή και ν’ αναληφθώ». Είναι σαν να λένε: «Θα έχω κάνει το καθήκον μου και μπορώ να επιστρέψω σπίτι νωρίς». Όμως η ενέργεια έχει αλλάξει πάρα πολύ στον πλανήτη, από την εποχή του προφήτη Ηλία. Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις. Στην πραγματικότητα είναι δυσκολότερη τώρα. Ορίστε ο νέος ορισμός της ανάληψης: Ο Άνθρωπος με ελεύθερη επιλογή, που πηγαίνει στην επόμενη ζωή, χωρίς το θάνατο. Είναι εκείνος που έχει περάσει τις επτά πρώτες αλλαγές, κοιτάζει γύρω του και λέει: «Δεν είμαι αυτός που ήμουν». Στην κυριολεξία, είναι μια ανάληψη του Ακασικού Αρχείου, πέρα από το 3D πεδίο, πέρα απ’ όσα θεωρεί ο Άνθρωπος χρόνο και λογική. Είναι εκείνος που διεκδικεί την κυριαρχία του (mastery) τόσο ολοκληρωμένα, που γίνεται κάποιος άλλος. Αυτή είναι η ανάληψη.
Κάποιοι θα πουν: «Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο αυτό Κρύων». Δεν είναι. Βρίσκονται εδώ! Άνθρωποι που έχουν περάσει δια μέσου και των οκτώ αλλαγών, είναι εδώ. Όταν κοιτάζουν πίσω στη ζωή τους, βλέπουν κάποιον άλλο, όχι αυτόν που είναι σήμερα. Αφήνουν ένα χνάρι φωτός οπουδήποτε περπατούν. Παραμένουν ακόμα Άνθρωποι· πηγαίνουν στη δουλειά, όπως εσείς. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της Γης γύρω τους, ακριβώς όπως εσείς. Όμως κοιτάζουν κατάματα το φόβο κι αυτός φεύγει από μόνος του. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Περπατούν σε σκοτεινά μέρη και αυτά λάμπουν με φως. Φέρουν την ηρεμία και την ειρήνη του Θεού, σε κάθε περίσταση. Είναι αργοί στο θυμό και ταχείς στη σοφία. Δεν είναι ποτέ επικριτικοί και χαίρεσαι να είσαι μαζί τους· και βρίσκονται εδώ. Όχι σε αγγελική μορφή. Αντιθέτως, κάθονται στην καρέκλα και ακούνε, ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό. Είναι Άνθρωποι που έχουν περάσει από τις αλλαγές.
Ο συνεργάτης μου με παίρνει σε πολλά 3D μέρη στα ταξίδια του και επιτρέπει τη διαδικασία που ονομάζεται channeling να συμβεί. Οπουδήποτε πάμε, υπάρχουν άτομα που έχουν αναληφθεί. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κάνει μια διαφορά στον πλανήτη, που έχει ξεπεράσει το φόβο του, το φόβο να σπρώξει την πόρτα του φωτός, το φόβο να κατανοήσει το ίδιο του το μεγαλείο και το φόβο ν’ αφήσει πίσω του κάτι βολικό, που ονομάζεται παλιός του εαυτός. Αυτοί καταλαβαίνουν το φως και τη συνδημιουργία. Ας τους τιμήσουμε τώρα, καθώς κάθονται γύρω σας και φαίνονται συνηθισμένοι.
Βλέπω κάτι, διαφορετικά από σένα. Βλέπω την αγάπη του Θεού. Σήμερα υπήρξαν τέσσερεις θεραπείες σ’ αυτή την αίθουσα. Ρωτήστε τους. Γνωρίζουν ποιοι είναι.Ένοιωθαν τον άγγελο δίπλα τους όλη την ώρα. Τελικά έπιασαν την εικόνα κι επέτρεψαν να συμβεί σήμερα η συγχρονικότητα. Τέσσερεις Άνθρωποι θ’ αφήσουν το μέρος αυτό, διαφορετικοί απ’ ότι ήρθαν. Ανήκουν στην ίδια οικογένεια με σένα! Μπορείς να σταθείς μια στιγμή και να γιορτάσεις τη ζωή τους; Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τα ονόματά τους. Μπορείς απλά να πεις «ευχαριστώ», για τη συγχρονικότητα να βρίσκονται εδώ, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος; Έτσι συμβαίνει. Ευλογημένος είναι όποιος διέθεσε το χρόνο να έρθει και να καθίσει εδώ, καθώς έλαβε ενέργεια αυτές τις δύο μέρες. Πολύ ενέργεια που δεν περίμεναν, θα πάει στο σπίτι μαζί τους.
Είμαι ο Κρύων, ερωτευμένος με την ανθρωπότητα. Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'