Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε και το ΠΑΣΟΚ σε αυτοαναιρέσεις

Ενδεικτικές της αξιοπιστίας του κόμματος που οι ''δημο''σκοπήσεις των εταιρειών του συστήματος εμφανίζουν πρώτο, και, μάλιστα, σήμερα του δίνουν ποσοστό 30% (!!) είναι οι δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου. 
Διαβάστε τι δήλωνε η κ. Δούρου στις 11 Μαΐου, πέντε μέρες μετά τη δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές:


Ρ.Δούρου: Ποτέ δεν μιλήσαμε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου

Βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εκτόξευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι ψεύδεται καθώς ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.

«Μην τα μπερδεύουμε. Εμείς από τον Μάρτη του 2010 λέμε για καταγγελία των όρων των δανειακών συμβάσεων. Δεν είμαστε ημίτρελοι να θεωρούμε ότι μια χώρα, που τη βγάλανε έξω από τις αγορές, δεν έχει την ανάγκη δανεισμού. Αντιθέτως, όταν λέγανε "λεφτά υπάρχουν" εμείς, τότε, σε κείνη την προεκλογική περίοδο λέγαμε προς τον κ. Παπανδρέου, θα δανειστείτε, προσέξτε όμως με τι όρους θα δανειστείτε. Όταν λοιπόν, λέμε καταγγελία του μνημονίου, λέμε καταγγελία των όρων με τους οποίους η χώρα προσέτρεξε να δανειστεί» είπε.

Για τη Δημοκρατική Αριστερά είπε: «Η έκπληξη ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μπορείς μέσα σε σαράντα ώρες, ούτε καν σαράντα οκτώ, να ακούς ότι στηρίζω μια κυβέρνηση της Αριστεράς με πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και την επόμενη μέρα, ν’ ακούς από τα ίδια χείλη ότι "πάμε τώρα όλοι μαζί" και μάλιστα με κόμματα, που δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που τα θεωρούσες άλλοθι, είχες ασκήσει δριμεία κριτική απέναντί τους» σχολίασε για την πρόταση Κουβέλη.
Και διαβάστε τι δηλώνει η ίδια σήμερα, 25 Μαϊου, 23 μέρες πριν τις εκλογές:

Ρένα Δούρου: «Για εμάς, τη Δευτέρα το πρωί δεν θα υφίσταται το Μνημόνιο»

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει το Μνημόνιο υπογράμμισε η βουλευτής του κόμματος, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Για εμάς, τη Δευτέρα το πρωί δεν θα υφίσταται το Μνημόνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου, προσθέτοντας ότι το Μνημόνιο θα καταγγελθεί «ξεχωριστά» από τη δανειακή σύμβαση.
Επεσήμανε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα κείμενό του δεν πρόκρινε μονομερείς ενέργειες, καθώς δεν είναι "τσάμπα μάγκες", συμπληρώνοντας ότι το κόμμα επιθυμεί την «αποπληρωμή του χρέους με τέτοιους όρους [ώστε να μην] γίνουν οι 2.500 αυτοκτονίες 5.000.

Τέλος, αναφερόμενη στην Άνγκελα Μέρκελ, η κ. Δούρου σχολίασε πως «βρίσκει και τα κάνει».
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια δήλωση όπου η κ. Δούρου λέει πως τη Δευτέρα μετά τις εκλογές για το ΣΥΡΙΖΑ δε θα ισχύει το Μνημόνιο, στην ίδια δήλωση λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα κείμενό του δεν πρόκρινε μονομερείς ενέργειες.

Το βέβαιο είναι πως οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία είναι τόσο αντιφατικές και ομιχλώδεις που πολύ εύκολα την επόμενη μέρα αναιρούνται, όπως αποδείχτηκε και με τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου όπου, αφού προεκλογικά έταξε στο λαό καταγγελία του Μνημονίου και ξήλωμα των νόμων που ψηφίστηκαν ελέω Μνημονίου, άρχισε να μιλά για ''επανεξέταση'' των όρων δανεισμού.

http://endelehia.blogspot.com/
http://planet-greece.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'