Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε τα αθλητικά δρώμενα, αλλ’ αυτές τις μέρες (Κυριακή, 13/05/2012 το βράδυ, συγκεκριμένα) ο Ολυμπιακός (Σύλλογος Φιλάθλων) Πειραιώς κατέκτησε το πανευρωπαϊκό κύπελλο συλλόγων μπάσκετ γιά το 2012, νικώντας στον τελικό στην Κωνσταντινούπολη την Ρωσσική Τσέ-Σέ-Κά.

Πολλοί διέκριναν τη σημειολογική σημασία να κερδίζει Ελληνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη (προαιώνιο όνειρο του Έθνους, κτλ). Ωστόσο, είναι και αρκετά ακόμη, που διέφυγαν από τα βλέμματα των κοινών θνητών.
Κατ’ αρχήν, τα χρώματα του ΟΣΦΠ, το κόκκινο και το άσπρο, εναντίον των χρωμάτων της Τσέ-Σέ-Κά, πάλι κόκκινο και άσπρο – και μπλέ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ρωσσική ομάδα είχε αυτά τα χρώματα ακριβώς (με κυρίαρχο το κόκκινο), αλλά ο (τυπικά “φιλοξενούμενος” – το όνομά του αναγραφόταν δεύτερο) Ολυμπιακός είχε (σχεδόν) κατάλευκη εμφάνιση.
Το κόκκινο-άσπρο, όμως, αποτελούν ταυτόχρονα και τα χρώματα της Τουρκικής σημαίας, δηλ. της χώρας που φιλοξένησε τους αγώνες του “φάϊναλ φόρ”.

Η σημαία αυτή, όπως πληροφορούμαστε (και γιά λεπτομέρειες εδώ), υιοθετήθηκε στις 5 Ιουνίου 1936, και απεικονίζει τα σύμβολα του Ισλάμ (ελαφρώς μετατοπισμένα προς τ’ αριστερά) με φόντο ένα από τα αγαπημένα χρώματα των Οθωμανών. (Το ζωηρό κόκκινο, το λεγόμενο στη γλώσσα τους “κιρμιζί”.)
Τα απεικονιζόμενα σύμβολα είναι σαφώς το φεγγάρι που κλείνει (κάπου στην 23η μέρα), και η Αφροδίτη – όχι οποιοδήποτε άστρο, αν και το πενταλφικό σχήμα (των άστρων στις σημαίες) υπονοεί σαφώς την κρυμμένη “πυθαγορικού τύπου” αριθμητική συμμετρία στις ουράνιες τροχιές. Το “οποιοδήποτε άστρο” στις σημαίες απεικονίζεται πάντα σε σύμπλεγμα (πολλών) άστρων, πχ σημαία ηπαπάρα, ή σημαία Κίνας.
Όμως, η Σελήνη στη σημαία μπορεί να έχει και “δεύτερη ανάγνωση”… και ίσως πράγματι οι δημιουργοί του συμβόλου να την είχαν υπ’ όψη τους: πρόκειται γιά ηλιακή έκλειψη, και μάλιστα δακτυλιοειδή! (Βλέπε πχ στο: http://www.astro.gr/galaxy/orbits/e.htm – πολύ ωραία επεξηγηματικά σχήματα.) Βλέπουμε, δηλαδή, τη Σελήνη να μπαίνει μπροστά από τον ηλιακό δίσκο, καλύπτοντάς τον εν μέρει – σαν ταψάκι, επάνω σε μεγαλύτερο ταψί.
Οι δακτυλιοειδείς εκλείψεις συμβαίνουν, όταν η Σελήνη απομακρύνεται τέρμα, όσο δεν πάει άλλο, απ’ τη Γή… Πράγμα που σημαίνει, απλούστερα, ότι:
  • Αν η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα λαμπρή, δηλαδή το ένα “άκρο του αυγού” της ελλειπτικής τροχιάς της έρχεται κοντύτερα στη Γή από κάθε άλλη φορά, όπως έγινε στις 6 Μαΐου φέτος…
  • …Τότε το ακριβώς επόμενο “νέο φεγγάρι” (που μπορεί να είναι και έκλειψη Ηλίου, αν η Σελήνη περνάει σε ύψος τροχιάς ακριβώς μπροστά απ’ τον Ήλιο, και όχι παραπάνω ή παρακάτω) βρίσκει τη Σελήνη στο μακρύτερο απ’ τη Γή “άκρο του αυγού” (το ακριβώς απέναντι απ’ το προηγούμενο).
Άρα, αν πρόκειται να γίνει έκλειψη Ηλίου, τότε αυτή θα είναι δακτυλιοειδής.
Όπως στη σημαία της Τουρκίας, ή…
…στις 20 Μαΐου 2012!!! Σε λίγες μέρες!
Όλα τα παραπάνω, φαίνονται καλύτερα στο εξής -όχι υπό κλίμακα- σχήμα:

Επίσης, η ίδια η μπάλλα του μπάσκετ συμβολίζει καθαρά τον Ήλιο! Και λόγωι χρώματος, και λόγωι γραμμών (γραμμές ηλιακού μαγνητικού πεδίου).

Δηλαδή, την Κυριακή 13/05/2012 στο “παρκέ” της Κωνσταντινούπολης είχαμε συμβολιστικώς τα δύο απ’ τα τρία άστρα του παραπάνω σχήματος ( = λαμπρή Πανσέληνος και δακτυλιοειδής έκλειψη).
Αλλά, σα να μην έφταναν αυτά…
Ο Φέϋνμαν (ή “Φάϋνμαν”, όπως πρόφερε ο ίδιος το επίθετό του), ένας απ’ τους επτά μεγαλύτερους Φυσικούς όλων των εποχών (εδώ – κι εδώ), ανέφερε κάποτε σε μία διάλεξή του (θέλοντας να δείξει ότι ένα αποτέλεσμα αιτιολογείται με πολλούς τρόπους, ακόμη και λανθασμένους) έναν χαριτωμένο μύθο, που τον έχουν πολλές φυλές πρωτογόνων: Ότι κατά την ηλιακή έκλειψη, ένας κακός δράκος αρχίζει να καταπίνει τον Ήλιο!… Αλλά, επειδή όλη η φυλή αρχίζει να βαράει μανιωδώς τα τύμπανα, ο κακός δράκος τρομάζει, και τελικά ξερνάει τον Ήλιο και τον αφήνει ήσυχο!
Έ, λοιπόν, ο Πειραιάς, η πόλη του Ολυμπιακού, πέρασε κι αυτός τα ιστορικά του πάθη, κολλητά με την Αθήνα. Κάποτε, επί Φραγκοκρατίας, αποτελούσε μέρος του δουκάτου της Αθήνας, υπό τον Όθωνα ντε λα Ρός. Ωστόσο, αργότερα ήρθαν στην Ελλάδα οι Καταλανοί, οι οποίοι κατενίκησαν τους Φράγκους της Αθήνας κοντά στη Θήβα το 1311, και το δουκάτο έπεσε στα χέρια τους.
Ξέρετε, λοιπόν, πώς ονόμασαν μετά τον Πειραιά οι Καταλανοί;
Πόρτο ντί Ντράκο – το λιμάνι του δράκου!!!!!
Η ονομασία αυτή σήμερα έχει τελείως ξεχαστεί. Κι έτσι, όσοι επιμένουν ιστορικώς, θυμούνται το όνομα που έδωσαν αιώνες αργότερα στον Πειραιά οι Βενετοί:
Πόρτο Λεόνε – το λιμάνι του λέοντα!
Βλέπουμε, λοιπόν, το παράδοξο (; ) ο Πειραιάς να “περιέχει” και τις δύο έννοιες, και τον κακό δράκο και τον Ήλιο (κύριο του Λέοντα). Η ονομασία “λιμάνι λιονταριού” δόθηκε, επειδή στην είσοδο του Πειραιά, εκεί περίπου, όπου σήμερα υπάρχει ο φάρος και στρίβουν τα επιβατηγά πλοία μπαίνοντας, υπήρχε ένα μαρμάρινο λιοντάρι αρχαίας τεχνοτροπίας (ίσως και αυθεντικό αρχαίο). Επειδή, τώρα, και η Βενετία είχε σύμβολό της τον Άγιο Μάρκο, τον ευαγγελιστή του ζωδίου του Λέοντα, καταλαβαίνετε ότι αναφερόμαστε στον ουράνιο Λέοντα – το ζώδιο.
Ένας λόγος παραπάνω, επειδή ο Πειραιάς βρίσκεται επάνω στην αντίστοιχη γεωδαιτική γραμμή (μαζί με τους Δελφούς και τη Δήλο).
Συνοψίζουμε τα όσα μέχρι στιγμής βρήκαμε – στο συμβολιστικό πεδίο:
  • Πειραιάς ίσον δράκος και Ήλιος.
  • Ίσον έκλειψη δακτυλιοειδής.
  • Ίσον σημαία Τουρκίας.
Όμως, καθόλου δεν τελειώσαμε!
Την ηλιακή έννοια φρόντισαν να τονίσουν χιλιάδες κίτρινα και πορτοκαλιά χαρτάκια (δείτε τα στο σχετικό βίντεο), που ρίχτηκαν επάνω στους νικητές κατά την απονομή…

…του κυπέλλου…

…που επάνω του έγραφε τον χορηγό των αγώνων: Turkish Airlines. (Ήτοι: “Τουρκικές Αερογραμμές” – οι οποίες στα Τούρκικα λέγονται: “Τούρκ Χαβά Γιολαρί”! Έμ, όνομα είν’ αυτό, να κάνουν διεθνή καριέρα; LOL!!!)
Οι “ψαγμένοι”, όμως, στην τελετή αυτή βλέπουμε (σε δεύτερο επίπεδο) τον Ηλιακό άνεμο (δηλ. το σύνολο των φορτισμένων σωματιδίων που πετάει κατά καιρούς ο Ήλιος προς το διάστημα) να έρχεται προς το Ιερό Δισκοπότηρο, ήτοι το dna των Ελλήνων (αίμα, ιχώρ), και να το αλλάζει…
…πηγαίνοντας προς την εποχή του Υδροχόου.
Οι δε Τουρκικές Αερογραμμές απλά μας θυμίζουν πως όλ’ αυτά έχουν να κάνουν με τον ουρανό – εξ ουρανού προερχόμενα, δηλαδή.
Κι άλλα…
Παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, στην πλειονότητά τους είναι χριστιανοί ορθόδοξοι: Έλληνες, Σέρβοι, Ρώσσοι! (Ίσως και οι Λιθουανοί των ομάδων, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.) Συνοψίζω πάλι:
  • Δηλαδή, είχαμε δύο ομάδες χριστιανών ορθοδόξων ν’ αγωνίζονται ποιά θα φτάσει πρώτη στην μετάλλαξη του ανθρώπου…
  • …και κέρδισε -στο τσάκ!, το τελευταίο δευτερόλεπτο, κυριολεκτικά- η Ελληνική! (Με προπονητή τον …κοντοχωριανό μας, τον Σέρβο Ντούσαν Ίβκοβιτς.)
Δεν θέλω στο σημείο αυτό να γίνω “μετά Χριστόν προφήτης”, λέγοντας ότι εμείς θα κερδίζαμε οπωσδήποτε, γιά τον ίδιο (μεταφυσικό) λόγο που οι Ρώσσοι, αν και ορθόδοξοι, δεν πρόκειται ποτέ τους να δουν δικό τους πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
Θέλω, όμως, να πω ότι ο συμβολισμός του όλου γεγονότος (ειδικά γιά όσους κάτι σκαμπάζουμε απ’ αυτά) “έβγαζε μάτια”.
Και η Αφροδίτη; Πού βρίσκεται η Αφροδίτη; Πού βρίσκεται ο Αυγερινός, η Πούλια, ο …Εωσφόρος; Πού βρίσκεται μέσα στην όλη εικόνα μας το άστρο της Τούρκικης σημαίας;
Ά… μα, εδώ:

Οι μαζορέττες, που χορεύουν στα διαλείμματα των αγώνων! (Αφροδίτη = ο πλανήτης της γυναίκας, ως πολικότητας.) Η εικόνα είναι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ εθνικών ομάδων του 2010, πάλι στην Κωνσταντινούπολη, διότι δεν μπόρεσα να βρω πρόσφατο βίντεο.
Αν, όμως, άκουσα καλά τον εκφωνητή, είπε πως οι μαζορέττες φέτος ήταν οι μαζορέττες της ομάδας μπάσκετ Ζαλγκίρις, της πόλης Κάουνας στη Λιθουανία. “Κάουνας”, όμως, σημαίνει δαυλός! Δηλαδή, πάλι τονίζεται συμβολικώς ο Ήλιος!
Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται και σ’ ένα πρόσφατο, λίαν ενδιαφέρον άρθρο…  (Να μαρκάρετε με το ποντίκι τα γράμματα στο τέλος του άρθρου, γιά να μπορέσετε να τα διαβάσετε, επειδή είναι άσπρα – και οι συγγραφείς της σελίδας ακόμη σήμερα, 16/05/2012, δεν διόρθωσαν το …άσπρο φόντο.)
Σημειώστε πως, στις 6 Ιουνίου φέτος, η Αφροδίτη παρεμβάλλεται ανάμεσα στη Γή και τον Ήλιο (“κάνει έκλειψη Ηλίου” – αλλά είναι τόσο μακριά απ’ τη Γή, που δεν σκοτεινιάζει ο Ήλιος στην επιφάνεια του πλανήτη μας) γιά δεύτερη και τελευταία φορά μέσα στον 21ο αιώνα. (Η πρώτη ήταν το 2004).
Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου site, ο Ρίτσαρντ Χόγκλαντ, φαίνεται στις φωτογραφίες να πειραματίζεται μ’ ένα ρολόϊ, του οποίου τη συχνότητα μετρούσε, επάνω στην πυραμίδα …του Ηλίου, των Μάγιας!!! Κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, η συχνότητα του ρολογιού ανέβαινε σαν τρελλή. Επίσης, παρόμοια φαινόμενα συμβαίνουν κατά τις ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις – δείγμα, κατά τον Χόγκλαντ, ότι αλλοιώνεται ο χωρόχρονος…
…Αλλά όχι με τον τρόπο, με τον οποίο επιμένει η Γενική Σχετικότητα. Με τον τρόπο που προέβλεψε ο Μάξγουελλ, εδώ κι 150 χρόνια.
Αυτή τη φορά, ο Χόγκλαντ θέλει -στις 6 Ιουνίου 2012- να βρίσκεται επάνω στη Μεγάλη Πυραμίδα, στην Αίγυπτο, γιά να μετρήσει τα φαινόμενα της διέλευσης της Αφροδίτης. Επίσης, κατ’ αυτόν οι διάφορες μεγαλιθικές κατασκευές “τύπου πυραμίδων” επενεργούσαν ως ενισχυτές τέτοιων φαινομένων – και μάλιστα ηθελημένα. Δηλαδή, οι κατασκευαστές τους ήξεραν το φαινόμενο, και το επιζητούσαν (αν και, άγνωστο ακόμη γιά ποιούς σκοπούς).
Ας βγάλουμε, λοιπόν, τελικό συμπέρασμα απ’ τους οιωνούς αυτούς!
  • Η Σελήνη και η Αφροδίτη πρόκειται ν’ αλλοιώσουν τον χωροχρόνο λίαν προσεχώς, με τ’ αποτελέσματα να είναι πιό έντονα στις χώρες γύρω απ’ το Αιγαίο.
  • Το αποτέλεσμα στους ανθρώπους θα είναι κάτι σαν “πυροδότηση” του μυαλού τους προς ανώτερα επίπεδα πνευματικών (και όχι μόνο) ικανοτήτων,…
  • …και ωφελημένοι απ’ αυτή την ιστορία θα βγούν κατ’ εξοχήν οι Έλληνες.
  • Έστω και την τελευταία στιγμή, οι Έλληνες θα είναι αυτοί, που θα πάρουν στην κατοχή τους το Ιερό Δισκοπότηρο.
  • Ο Ήλιος αναμένεται να επιβεβαιώσει το πνευματικό ανέβασμα, βάζοντας κι αυτός το “χεράκι” του με ηλιακό άνεμο, που θα λούσει τη Γή αργότερα (ίσως μέσα στο καλοκαίρι).
Θέμα ημερών είναι!… Ετοιμαστήτε!
Υγ 1: Οι Καταλανοί του δουκάτου της Αθήνας!… Δηλαδή οι σημερινοί γηγενείς κάτοικοι της Μπαρτσελόνα, της οποίας η ομάδα μπάσκετ έχασε στον ημιτελικό του “φάϊναλ φόρ” απ’ τον Ολυμπιακό!!! (Έ, όχι και “σύμπτωση”! :-) ) Έχουν σχέση με τα Πυρηναία, τους Καθαρούς, τους Άτλαντες.
Κάποια δευτερεύοντα στοιχεία (όπως πχ ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού, που στις κερκίδες κουνούσε τη σημαία της Αγγλίας), με πείθουν ότι και η μερίδα των… πώς να τους αποκαλέσω;… των “μετανοημένων Ατλάντων”… έδωσε κι αυτή το “ok” της γιά ν’ ανεβούν πρώτοι οι Έλληνες στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου.
Άλλο έμμεσο στοιχείο είναι πως η πανάρχαιη Αθήνα βρισκόταν στην Κωπαΐδα, και μετά τον Κατακλυσμό ξαναχτίστηκε στη σημερινή της θέση. Θυμηθείτε ότι ακριβώς στην Κωπαΐδα νίκησαν οι Καταλανοί τους Φράγκους του δουκάτου της Αθήνας!
Υγ 2: Και όλ’ αυτά ξεκίνησαν επάνω στα γενέθλια του Απόλλωνα (13 Μαΐου), του Θεού του -και πνευματικού- Φωτός!
Υγ 3: Μήπως σας δίνει στα νεύρα η πολιτική επικαιρότητα; Δεν είστε οι μόνοι-ες… μαζί σας κι ο γράφων.
Λοιπόν, όλα τα παραπάνω είναι η πρώτη προειδοποίηση προς λαμόγια. Ελαφριά, “λάϊτ”, και …χωρίς λιπαρά. Θέλω να τους δείξω πως ματαιοπονούν. Ό,τι και να κάνουν, όσες “καβάντζες” πολιτικές (και μη) διαθέτουν, όσα εναλλακτικά σχέδια κι αν ξεφουρνίσουν, προς τον τελικό σκοπό να εξοντώσουν τους Έλληνες, κάνουν τζάμπα κόπο.
Εάν δεν συνέλθουν και δεν συμμορφωθούν, σεβόμενοι τη Χώρα αυτή και τον Λαό της, θ’ ακολουθήσει η δεύτερη προειδοποίηση – η βαρειά. Όπως ακριβώς και στους καυγάδες: πρώτα τα βρισίδια, μετά τα χαστούκια, και τέλος το σκατόξυλο. Καλό, όμως, είναι να μη φτάσουμ’ ως εκεί.
Καλό γιά τα λαμόγια, εννοώ.

https://ergdhmerg.wordpress.com