Θεόδωρος Πάγκαλος: Ένας Προδότης που το δηλώνει χωρίς καμιά ντροπή


Ουκ ολίγες φορές και ειδικά το τελευταίο διάστημα, ακούσαμε μέλη της βουλής να κλαψουρίζουν πως δεν είναι προδότες, ότι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν και άλλα τέτοιο όμορφα. Επειδή όμως σε αυτό το κτήριο (βλ. Βουλή) όπως φαίνεται μπαίνουν άνθρωποι χαμηλού πνευματικού επιπέδου (ολόκληρος Υπουργός μας είπε πως δεν μελέτησε το Μνημόνιο και σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός) φάσκουν και αντιφάσκουν.
Έρχεται λοιπόν σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Κατοχικής Κυβέρνησης να δηλώσει σε συνέντευξη του στο Ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας  «Europe1»  ότι : « Κατανοεί τους συμπολίτες του για την δυσαρέσκεια τους λόγω της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας, όμως, ο ίδιος δεν έχει κανέναν πρόβλημα με αυτό, μάλιστα είναι υπέρ του να χάνει μια χώρα την Εθνική της Κυριαρχία, καθώς ο ίδιος νιώθει ευρωπαίος  φεντεραλιστής»

Κάπου εδώ αξίζει να θυμηθεί κανείς την στάση του υπέρβαρου Αντιπροέδρου κατά την διάρκεια της κρίσης στα Ίμια, τότε που φώναζε μέσα στα υπουργικά γραφεία «κατεβάστε το κουρελόπανο». Μήπως και τότε ήσουν «φεντεραλιστής» για μια ομοσπονδοποίηση  με την Τουρκία; Διόλου απίθανο.
Εύχομαι όταν έρθει η Άγια Ώρα, το Γουδί να φαντάζει στα μάτια σας παιδική χαρά…. και ο νοών νοείτω.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'