ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ! 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΕΑΜ Β ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ" MIAΣ ΚΑΙ Ο PERI ΕΙΝΑΙ ΟLD FASHIONED ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

ΒΡΑΔΥΝΗ.
Ο Στεφανόπουλος, εξαιτίας αυτής της ηλιθιότητας, μπορεί να γίνει το κομμάτι παζλ, το οποίο μέχρι τώρα έλλειπε και μας εμπόδιζε να δούμε την ακριβή εικόνα της Μεταπολίτευσης. Από ανοησία κάποιοι έριξαν στο "τραπέζι" ένα κομμάτι ενός παζλ, το οποίο μέχρι τώρα ήταν δύσκολο ν' "αναγνωστεί". Στην πραγματικότητα αποκαλύπτουν ολόκληρο τον προδοτικό σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης ..."Δείχνουν" μέχρι και τους δολοφόνους του Αθανασιάδη. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για εγκληματική "μωρία". Πάνω στον πανικό τους οι "διαπλεκόμενοι" και βλέποντας τη δήθεν κυβέρνηση συνεργασίας του Παπαδήμου να εξαντλεί μέσα σε λίγες εβδομάδες την "πίστωση" που της εξασφάλισαν τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων, προσπάθησαν να τη "βοηθήσουν" με τον λάθος άνθρωπο.
Στημένος" από το "προοδευτικό" εκδοτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο ήθελε να "καταπιεί" τα πάντα κι αναζητούσε εύκολους προδότες ...Ο "λαγός" του Μητσοτάκη και της "αριστεροκεντρώας" Διαπλοκής που βρισκόταν πίσω του και οι οποίοι είχαν ως στόχο τους να "φάνε" τη ΝΔ από τους Δεξιούς ...Η νεογέννητη τότε Διαπλοκή, η οποία "επένδυε" στο ΠΑΣΟΚ το μέλλον της. Αυτό ήταν το όλο μυστικό της "καριέρας" του Κωστή ..."Αποζημίωση" για τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλο "κόλπο" προδοσίας ήταν. Έβαλαν τον άχρηστο Κωστή —με το εμφανές ακροδεξιό χουντικό προφίλ— επικεφαλής των δεξιών της ΝΔ, για να φαίνεται "χρήσιμος" και "δημοκράτης" ο Μητσοτάκης. Μητσοτάκης, Λαμπράκης και Μπόμπολας ανέλαβαν να "φουσκώσουν" με "τιμιότητα" τον Στεφανόπουλο στην "κούρσα" για την ηγεσία της ΝΔ και στη συνέχεια οι ίδιοι τον "ξεφούσκωσαν".
...Τον έβαλαν να "καθαρίσει" όλους τους δεξιούς αντιπάλους του, για να γίνει στο τέλος ο ίδιος εύκολη "λεία" του Μητσοτάκη. Εύκολη ήταν η επιλογή του γι' αυτόν τον ρόλο, γιατί το επέτρεπε το παρελθόν του. Χουντοδεξιός ήταν και ήταν εύκολη και σίγουρη η συνεργασία του με το Παπανδρεομητσοτακαίηκο ...Εύκολη, γιατί —εκτός των άλλων— ήταν και εκβιάσιμος σε μια εποχή όπου αρκούσε ένα δημοσίευμα της Αυριανής ή του Βήματος, για να τον στείλει στο σπίτι του ...Σίγουρη, γιατί οι χουντοδεξιοί ήταν "αμερικανόστροφοι" και πολλοί από αυτούς αντιμοναρχικοί, ενώ η παραδοσιακή Δεξιά ήταν "αγγλόστροφη" και φιλομοναρχική. Πιο πολλές σχέσεις είχαν οι αντιμοναρχικοί χουντοδεξιοί με τους "προοδευτικούς", παρά με τους κλασικούς δεξιούς. Γι' αυτόν τον λόγο ο "αντιστασιακός" Λαμπράκης και η εφημερίδα του διέπρεπαν επί "δεξιάς" Χούντας, ενώ η συνάδελφός του —και υποτίθεται δεξιά Βλάχου— είχε κλείσει τη δική της και είχε δραπετεύσει από την Ελλάδα.
Σε αυτό το παιχνίδι έπαιζε και ο Στεφανόπουλος. Τον γνώριζαν για τις επιλογές του επί Χούντας και τον χρησιμοποίησαν όταν τους ήταν απαραίτητο. Όποτε ήθελαν τον εκβίαζαν και όποτε ήθελαν τον βοηθούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο τον έβαλαν επικεφαλής της Δεξιάς, η οποία θα αντιμετώπιζε τον Εφιάλτη και θα "έχανε" τη μάχη ...Απλά και χιλιοπαιγμένα πράγματα, όταν υπάρχει προδοσία και "στήσιμο" ...Ό,τι έγινε στη Γαλλία με τις προεδρικές εκλογές. Ο Στεφανόπουλος ήταν η "Σεγκολέν Ροαγιάλ", για να βγει εύκολα ο Μητσοτάκης ...Για να μπορέσει ένας δήθεν "κεντρώος" να κλέψει τη Δεξιά "παράταξη" από τους δεξιούς ...Άξιος "λαγός" ο Κωστής.
Στη συνέχεια τον έβαλαν να ιδρύσει τη ΔΗ.ΑΝΑ, για να διχάσει τη ΝΔ στις κρίσιμες εκλογές που ακολούθησαν την "ψευδολογία" τού πατέρα τού "...λεφτά υπάρχουν" ...Να βοηθήσει ένα αδύναμο και καχεκτικό αμερικανόδουλο ΠΑΣΟΚ ν' αποκτήσει "ρίζες" εξουσίας και να μονοπωλήσει την εξουσία την περίοδο της Μεταπολίτευσης ...Να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα στο "χτίσιμο" του "βαθέως" ΠΑΣΟΚ με τα χρήματα των ευρωπαϊκών "πακέτων" ...Να διευκολύνει τον Μπόμπολα να γίνει εργολάβος, ο Λαμπράκης "φιλόμουσος" και ο Κουρής ξενοδόχος.
Ταυτόχρονα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος και στην "αποψίλωση" της ΝΔ από τα παραδοσιακά δεξιά της στοιχεία. Με την ίδρυση της ΔΗ.ΑΝΑ επιδιώχθηκε να "συμπαρασύρει" μαζί του —και άρα εκτός ΝΔ— όλα τα αντιμητσοτακικά στοιχεία του κόμματος και με αυτόν τον τρόπο να "καθαρίσει" τον δρόμο του Εφιάλτη από εσωκομματικούς αντίπαλους. Τον στήριξαν οικονομικά και προπαγανδιστικά στην προσπάθειά του να "πείσει" κάποιους Δεξιούς ότι το κόμμα του είχε "μέλλον" με στόχο να τον ακολουθήσουν εκτός ΝΔ ...Ό,τι επανέλαβαν και με τον Σαμαρά μερικά χρόνια αργότερα. Με τον Στεφανόπουλο οι Μπομπολολαμπράκηδες έδωσαν τη ΝΔ στο Μητσοτακαίηκο και με τον Σαμαρά τού έδωσαν την παντοκρατορία στη Δεξιά παράταξη.
Η γνώση αυτού του σχεδιασμού εξηγεί πολλά από τα μυστήρια της Μεταπολίτευσης. Η έντονη "χαϊβανοποίηση" της Δεξιάς στην περίοδο της Μεταπολίτευσης δεν ήταν τυχαία. Η πάλαι ποτέ σκληρή Δεξιά δεν έχασε το DNA της ...Δεν έγινε από αφέλεια "πελάτης" του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ. Η αυθεντική Δεξιά τον καραγκιόζη τον Ανδρέα τον κυνηγούσε στις σοφίτες και διασκέδαζε με τα κλάματά του. Για να μετατραπεί η Δεξιά σε "πελάτη" του άχρηστου Ανδρέα, προδόθηκε εκ των έσω. Τι θα πει "χαϊβανοποίηση" και "πελάτισσά" του; Να μην επιδιώκει ποτέ η Δεξιά να επωφεληθεί από τα "στραβοπατήματα" του ΠΑΣΟΚ, όσο εύκολο κι αν ήταν γι' αυτήν να το διαλύσει ...Να μην κάνει δηλαδή ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ εις βάρος της.
Η "χαϊβανοποίηση" της Δεξιάς εξηγεί το γεγονός του ότι το '89 —και με πιασμένο τον Ανδρέα με τα δύο τα "χέρια" μέσα στο "μέλι"— η Δεξιά δεν "τελείωσε" άπαξ το ΠΑΣΟΚ. Η "χαϊβανοποίηση" της Δεξιάς εξηγεί το γεγονός του ότι σήμερα —που ένας Γιωργάκης υπάλληλος της Goldman Sachs αργοπεθαίνει— η ίδια Δεξιά δεν "τελειώνει" το ΠΑΣΟΚ ...Το ΠΑΣΟΚ των άχρηστων και προκλητικών παχύδερμων αντιπροέδρων. Γιατί άραγε; Ποιοι είναι οι ηγέτες αυτοί, που έδωσαν στη Δεξιά αυτήν την "αφελή" συμπεριφορά; Κατά σύμπτωση ήταν ο Μητσοτάκης τότε και ο Σαμαράς σήμερα ...Ο ανιψιός του Βενιζέλου και ο εγγονός του Μπενάκη. Οι ηγέτες της Δεξιάς, δηλαδή, είναι οι φυσικοί συγγενείς των απόλυτων εκφραστών της Αντιδεξιάς στην Ελλάδα ...Οι φυσικοί συγγενείς των φυσικών αφεντικών της σημερινής Διαπλοκής.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Το ΠΑΣΟΚ δεν επιβιώνει, επειδή είναι ικανά κάτι κουτορνίθια σαν τον Καρχιμάκη ή τον Ρέππα. Το ΠΑΣΟΚ επιβιώνει, γιατί η Δεξιά φροντίζει για την "ασφάλειά" του ...Επιβιώνει, γιατί οι δικοί του ιδιοκτήτες κατόρθωσαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης να γίνουν ιδιοκτήτες και του κόμματος εκείνου, που υποτίθεται ότι εκφράζει τη Δεξιά. Η Δεξιά παραδόθηκε από Δεξιούς προδότες στους "κεντρώους" αντιπάλους της και "ευνουχίστηκε" ...Παραδόθηκε σ' αυτούς, οι οποίοι αρχικά μάς οδήγησαν στη "δεξιά" Χούντα, για να μας οδηγήσουν στην "αριστερή" Μεταπολίτευση ...Στη Μεταπολίτευση της απόλυτης κυριαρχίας των "κεντρώων" πολιτικών και εκδοτών. Για να φτάσει δηλαδή η Δεξιά στο σημείο να τη "δουλεύει" μέχρι και ο "Giorgo oreo", έγιναν πολλά πράγματα.
Για να γίνει αυτό, η Δεξιά έπρεπε να περάσει στα χέρια των παλιών συνεταίρων της Ένωσης Κέντρου ...Στα χέρια των άσπονδων φίλων ...Στα χέρια των κρυπτοσυμμάχων, οι οποίοι παρίσταναν τους ορκισμένους εχθρούς μεταξύ τους ...Στα χέρια των "πρωτοπαλίκαρων" του "Γέρου" ...Στα χέρια του Ανδρέα και του Μητσοτάκη. Έχουν γίνει εγκλήματα, μέχρι οι κύριοι εκδότες του παλαιού "Κέντρου" να γίνουν οι "νταβατζήδες" ολόκληρου του πολιτικού "φάσματος" ...Να γίνουν κυρίαρχοι οι Μπομπολολαμπράκηδες της Μεταπολίτευσης. Όμως, αυτό, το οποίο μοιάζει με έκβαση πολεμικής σύγκρουσης, ήταν αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς πραγματικό αίμα. Η Δεξιά δεν έπεφτε στα "χέρια" των σφετεριστών της χωρίς μάχη.
Εκείνη την εποχή που ο Μητσοτάκης την διεκδικούσε δεν σκότωσαν τον Τζώρτζη Αθανασιάδη; ...Τον βασικό εκδότη της Δεξιάς; Πόσο εύκολα θα μπορούσε να πάρει τη ΝΔ από τους δεξιούς "βαρόνους" ο "κεντρώος" Μητσοτάκης, αν ζούσε ο Αθανασιάδης; Πόσο εύκολα θα μπορούσε να εμφανιστεί ο χουντικός Στεφανόπουλος σαν ο βασικός αντίπαλός του, αν ζούσε ο Αθανασιάδης, ο οποίος γνώριζε τα πρόσωπα και τα πράγματα στον χώρο της Δεξιάς; Ήταν δυνατόν, με ζωντανό τον Αθανασιάδη, να έπαιρνε χρίσμα υποψηφιότητας ένας άνθρωπος, ο οποίος θα ήταν εκβιάσιμος από το αντίπαλο "στρατόπεδο"; Ήταν δυνατόν να μην καταλάβει ο έμπειρος Αθανασιάδης ποιοι εκδότες έπαιζαν από τότε το παιχνίδι της προπαγάνδας του "τίμιου" αλλά μονίμως ατυχήσαντα Κωστή;
Ποιοι επωφελήθηκαν άμεσα από εκείνον τον θάνατο; Πόσο εύκολα θα γίνονταν οι αφ’ υψηλού και μόνιμοι ρυθμιστές του δικομματισμού οι Μπομπολολαμπράκηδες, αν ζούσε το εκδοτικό κατεστημένο της Δεξιάς; Αν η "Βραδυνή" δεν ακολουθούσε στον "θάνατο" τον εκδότη της και αν η "Καθημερινή" δεν κατέληγε ελέω Μητσοτάκη στα χέρια του "κολλητού" του; Πιστεύει κάποιος ότι η ιστορία της Μεταπολίτευσης θα ήταν ίδια, αν ζούσε ο Αθανασιάδης; Θα έπεφτε η Δεξιά στα χέρια του Μητσοτάκη ή του Σαμαρά; ...Θα γινόταν ο Μπόμπολας δισεκατομμυριούχος εργολάβος δημοσίων έργων με τον Άκτορα ή ο Λαμπράκης μαικήνας της τέχνης με δημόσιο χρήμα;
Ο "δεξιός" Μητσοτάκης τούς έκανε όλους αυτούς κυρίαρχους των πάντων στην Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης "αλυσόδεσε" τη Δεξιά, για να μπορεί να μοιράζει το ΠΑΣΟΚ κρατικά χρήματα και ν' "αγοράζει" συμμάχους και ψήφους. Ο Μητσοτάκης "εγκλώβισε" τη Δεξιά στην εσωστρέφεια, για να γίνει το αμερικανόδουλο ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο της Μεταπολίτευσης. Ο Μητσοτάκης έβαλε τη Δεξιά στους διαδρόμους των γραφείων του Λαμπράκη ή του Μπόμπολα, για να περιμένει από αυτούς ν' αποφασίσουν για το πότε θα "κυβερνήσει". Ο Μητσοτάκης επέτρεψε σε κάποιους να γίνουν "νταβατζήδες" της μεταπολίτευσης, γιατί ο ίδιος πρώτα φρόντισε να τους κάνει συνεταίρους της Goldman Sachs. Άρα; Άρα, αν θέλει κάποιος να μάθει ποιος σκότωσε τον Αθανασιάδη, πρέπει να γνωρίζει ποιοι επωφελήθηκαν από αυτόν τον θάνατο.
Είναι βέβαιο ότι επωφελήθηκαν κάποιοι από εκείνον τον θάνατο. Είναι βέβαιο ότι εκείνη τη νύχτα, που τον πυροβόλησαν, κάποιοι με τα μυαλά τους "έχτιζαν" όχι μόνον μονοπώλια εξουσίας και εκδόσεων, αλλά και οικονομικές αυτοκρατορίες. "Πολλά τα λεφτά Τζώρτζη", όπως θα έλεγε και ο γνωστός πρωταγωνιστής. Άρα τι αναζητάμε; Την ταυτότητα αυτών, οι οποίοι επωφελήθηκαν από αυτόν τον "αναπάντεχο" θάνατο. ...Τον θάνατο, που οδήγησε στην εποχή της παντοκρατορίας του αμερικανόδουλου ΠΑΣΟΚ. Με βάση τη λογική ποιος είναι ο πιο ωφελημένος; ...Ο μόνος, που είχε τη δύναμη είτε να τολμήσει είτε να δώσει την άδεια για μια τέτοια πολιτική δολοφονία ...Η αμερικανική πρεσβεία φυσικά. Αυτή επωφελήθηκε περισσότερο από όλους, εφόσον με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε και ξεφορτώθηκε την αγγλόφιλη Δεξιά, αντικαθιστώντας την με μια μητσοτακική "imitation" έκδοσή της.
Το ίδιο επωφελήθηκαν και οι κύριοι συνέταιροι της Μεταπολίτευσης ...Οι άσπονδοι "κολλητοί" της Ένωσης Κέντρου, οι οποίοι ανέλαβαν ως ιδιοκτήτες τα δύο μεγάλα κόμματα του δικομματισμού .......

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!!



ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΞΙΟΣ" ΚΑΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ! 
 Ο  ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ  ΑΛΛΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ. 
NA TA ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΛΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.



Πηγή
http://attikanea.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'