Έπεσε σε κώμα στο κελί του από ναρκωτικά

Την εξαθλίωση του σωφρονιστικού συστήματος στην Ελλάδα αναδεικνύει το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στις φυλακές Λάρισας, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έσωσαν τελευταία στιγμή έναν...



51χρονο Έλληνα κρατούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μέσα στο κελί του. Σημειώνεται ότι όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα το κελί του το είχε μετατρέψει σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών ενώ όπως όλα δείχνουν είχε κάνει χρίση ναρκωτικών! Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο κρατούμενος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία στο κελί συσκευασίες με ναρκωτικά που είχε καταφέρει να εισάγει στην φυλακή, άγνωστο με ποιον τρόπο, και προφανώς προόριζε για πώληση στους συγκρατουμένους του!

Συνολικά, κατασχέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 11,3 γραμμαρίων και μία συσκευασία με υπολείμματα λευκών χαπιών άγνωστης σύνθεσης βάρους τριών γραμμαρίων, τα οποία εστάλησαν για ανάλυση στο Χημείο.

Μόλις βγήκε από την φυλακή όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών, άρχισε πάλι τα ίδια ένας 51χρονος από το Στρυμονικό του δήμου Ηράκλειας Σερρών!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του με την βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ., ανακάλυψαν κρυμμένες έξι συσκευασίες με 915,2 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης τα οποία σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'