Άνθρωποι και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν (ΦΩΤΟ)

Η εξελικτική θεωρία κατέρρευσε! Οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι Δεινόσαυροι εξαφανίσθηκαν περίπου 50 με 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ιδέα των ανθρώπων για τους δεινοσαύρους περιορίζεται στα τελευταία 180 χρόνια (η λέξη δεν είχε δημιουργηθεί μέχρι το 1841). Έτσι αν ανακαλύπταμε αποδείξεις για την γνώση του ανθρώπου για αυτούς (η την συνύπαρξη) κατά τα τελευταία 200 χρόνια η επιστήμη (όπως την γνωρίζουμε) θα αναποδογύριζε τελείως!

Η εξαφάνιση των Δεινοσαύρων
Απολιθώματα Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Ανθρώπινα κόκαλα και εργαλεία συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα με κόκαλα Δεινοσαύρων, στο Τέξας και στην Ντακότα. Αποτυπώματα ποδιών Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Απολιθωμένα αποτυπώματα ποδιών δεινοσαύρων, ανθρώπων και άλλων θηλαστικών συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό.


Richard Dawkins, Oxford “υποτιθέμενα ανθρώπινα κόκαλα σε στρώματα κάρβουνου της Ανθρακοφόρου εποχής. Εάν αποδειχθούν ως ανθρώπινα αυτά τα κόκαλα θα ανατινάξουν την θεωρία της εξελίξεως.” (Free Inquiry, V.21, No.4, 10/11/2001)

Γιατί είναι τόσο δύσκολο οι άνθρωποι να αποδεχτούν οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι ζούσαν μαζί ? Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις αιτίες οφείλεται στο γεγονός ότι επί πολλά χρόνια μας έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, στην τηλεόραση και τα βιβλία, στις αίθουσες διδασκαλίας, στις ταινίες, στα περιοδικά κλπ, ότι οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι διαχωρίζονται από 60 εκατομμύρια γεωλογικού χρόνου. Έτσι οι εξελικτικοί έφτιαξαν ένα αδιαπέραστο φράγμα.

Δείτε επίσης:
Επιστήμονας Απολύθηκε αφού Ανακάλυψε Κόκαλα Δεινόσαυρου 4.000 ετών

Ένας δεύτερος λόγος που οι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά για αυτήν την συνύπαρξη, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει ότι οι δεινόσαυροι ήταν γιγαντιαίες δολοφονικές μηχανές. Φαντάζονται ότι θα τους κόβανε στην μέση, ή ότι οι φυτοφάγοι θα τους συνθλίβανε με τα τεράστια πόδια τους. Ότι οι άνθρωποι είναι τόσο μικροί, χαζοί και ανίκανοι να ζούσανε στην εποχή των δεινοσαύρων. Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που μας παρουσιάζουν (οι εξελικτικοί επιστήμονες, οι σκηνοθέτες, οι συγγραφείς), αυτές τις τρομερές σαύρες.
Προσέξτε λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες προσεκτικά, ερευνήστε και ίσως διαμορφώσετε κάποια δική σας άποψη, ποιος ξέρει; Σκεφθείτε λοιπόν.


Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ
http://miastala.com/s/archives/23639
Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'