ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ;


Υποστήριξε πριν από λίγο ο νέος βουλευτής κύριος Τζιτζικώστας ότι ο κόσμος που αποδοκίμασε είναι “λίγος”. Προφανώς και αυτός στην τακτικη του ΓΑΠ και του Παγκάλου, εννοούσε ότι είναι ΣΥΡΙΖαίοι παραστρατιωτικοί. Στην γραμμή Μπεγλίτη και αυτός.

Δυστυχώς κύριε Τζιτζικώστα, οι χιλιάδες κόσμος που γύρισαν την πλάτη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δεν ήταν “μειοψηφία”. Είναι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που μάχεται εναντίον των επίορκων πολιτικών που υπηρετούν την υπερεθνική ελίτ, τους απογόνους τουΡάιχ.
Μπορεί ο κύριος Πάγκαλος λοιπόν, ο εγγονός του εμπνευστή των Γερμανοτσολιάδων, να έχει κάθε λόγο να υποβαθμίζει τους λαϊκούς αγώνες. Άλλωστε, για τουςΓερμανοτσολιάδες και τα φασισταριά η σημερινή ημέρα είναι ημέρα πένθους.
Εσείς όμως κύριε Τζιτζικώστα, τι δουλειά έχετε να υποβαθμίζετε τις αντιδράσεις; Δεν αναγνωρίσατε κάποιους χιλιάδες ψηφοφόρους σας μέσα στο πλήθος; Δεν είδατε τους απογόνους των μακεδονομάχων στην πρώτη γραμμή της οργής;
Αλλά τι απάντηση να περιμένουμε από εσάς κύριε Τζιτζικώστα; Εσείς προφανώς τις απαντήσεις τις δίνετε στο υπαλληλικό προσωπικό της πρεσβείας, καταγγέλοντας τον “κακό Καραμανλή”. Εάν βεβαίως αληθεύουν οι αναφορές στα Wikilieaks.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'