Δείτε διαγωνισμούς εξπρές που γίνονται στην ΓΣΕΕ για προσλήψεις και σεμινάρια με λεφτά του ΕΣΠΑ !

Αυτοι είναι διαγωνισμοί...Μας τους έστειλε αναγνώστης και τρίβαμε τα μάτια μας ! Είναι, όπως γράφει το site  Kέντρο Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ  και κάποια Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ ! Με φουλ ΕΣΠΑ χρηματοδότηση, αφού σε όλα τα έντυπα και προκηρύξεις έχουν την στάμπα του ΕΣΠΑ και την χρηματοδότηση από Ε. Ε
Περισυ το 2010 προκηρύσσουν διαγωνισμό για δύο προσλήψεις λογιστών.

Η προκήρυξη γίνεται στις 26-5-2010...και η προθεσμία λήγει σε 10 μέρες στις 5/6/2010 ! Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν και ταχυδρομικά τις αιτήσεις! Πλακα μας κάνουν ! (δείτε εικόνα 1 ) Ποτε να ενημερωθούν , ποτε να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά , πότε να τα ταχυδρομίσουν !
Αλλά το ρεκόρ ταχύτητας το έχει άλλη τωρινή προκήρυξη για εκπαίδευση στην κοινωνική οικονομία...Πάλι με φουλ ΕΣΠΑ χρηματοδότηση ! Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 20/09/ 2011 Και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε δύο μέρες μετά ! (εικόνα 2)  Νύχτα φαίνεται δούλευαν για να τους αξιολογήσουν ! Ασε δε που στην λίστα επιλεγέντων υπάρχει λαι συνωνυμία με ονόματα συνδικαλιστών που είναι και στην διοίκηση της ΓΣΕΕ ! Και μάλιστα αριστερών οραμάτων !Μπορει και απο σύμπτωση !
Δειτε και άλλες προκηρύξεις τους εδώ !
http://www.kanep-gsee.gr/prosklhseis-diagwnismoi/
 
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'