ΠΡΑΒΝΤΑ : Υπάρχει η διεθνής κοινότητα ????


Υπάρχει η διεθνής κοινότητα
; Το NATO διαπράττει εγκλήματα πολέμου καθημερινά στη Λιβύη, η τελευταία σφαγή των παιδιών και αμάχων στο Zliten, αποδεικνύοντας την εν ψυχρώ και ερπετική αναλγησία και περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή, καθ 'οδόν προς βομβαρδισμό αδιακρίτως, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βοηθήσει τους τρομοκράτες που υποστηρίζει, γνωρίζοντας πολύ καλά το TNC έχει την υποστήριξη της τάξης του 2% των Λίβυων.



Και τι κάνει η διεθνής κοινότητα ι; Οι άνθρωποι της διεθνούς κοινότητας κάνουν πολλά. Κάνουν δίκτυο, συγκέντρωση των πόρων, συζητούν πώς να πάρει τους εγκληματίες πολέμου το ΝΑΤΟ και τους πολιτικούς ηγέτες τους σε ένα δικαστήριο (λαμβάνοντας τη νομική οδό και όχι βίαια, σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ), συλλέγουν και διαβιβάζουν πληροφορίες.
Με τον τρόπο αυτό, να παρακάμπτουν τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσω των οποίων το ΝΑΤΟ εύχεται να περάσει ένα καθαρό μήνυμα οτι οι ποταποί δικτάτορες έκλεψαν τα χρήματα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, οι φτωχοί, φτωχοί άνθρωποι κοίταξαν κάτω (μύρισαν) και (έκλαψαν) τα παιδιά που σκοτώνονται και ουρλιάζουν στα νοσοκομεία (ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή, το SKY δείχνει μια κραυγή αγοριού ... προσεκτικά, κρατήστε την κάμερα ευθεία, σιγουρευτείτε ότι δεν παίρνετε ότι βελόνα μέσα, θα μπορούσαν να δουν ότι είναι η ύπαρξη ενός προγράμματος εμβολιασμού).
Με τον τρόπο αυτό, η διεθνής κοινότητα, ή όσοι θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει, είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για τα γεγονότα. Μετά από όλα, η εξέγερση στη Λιβύη δεν ήρθε στην πρωτεύουσα, την Τρίπολη, όπου 2,7 από 6 εκατομμυρίων της Λιβύης ζουν οι άνθρωποι. Ξεκίνησε κατά μήκος των συνόρων, που ήδη ελέγχεται από το ΝΑΤΟ μετά τις επαναστάσεις στην Τυνησία και την Αίγυπτο και στην πόλη-λιμάνι της Μισρατά, όπου το ΝΑΤΟ έχει πολεμικά πλοία και θα μπορούσε να μεταφέρει τρομοκράτες και προμήθειες κατά βούληση.
Βρήκαμε ότι περίπου 100.000 ξένοι μισθοφόροι είχαν πράγματι αποσταλεί και να μεταφέρονται στη Λιβύη από την Ανατολική σύνορα και ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν μισθοφόροι, ο Καντάφι - μετά από όλα, έχει το 99% του Λιβυκού ενόπλων δυνάμεων μαζί του. Μάθαμε ότι η υποτιθέμενη επίθεση από το Λιβυκό Πολεμική Αεροπορία δεν υπήρχε και ανακαλύψαμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν πίσω από τα ψηφίσματα του Συμβούλιου Ασφαλείας  παρακινώντας σε δράση του ΝΑΤΟ. Όντας ψευδή γεγονότα εμπλοκής, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αποφάσεις του UNSC το 1970 και 1973 (2011) είναι κάτω από το διεθνές δίκαιο, άκυρες.
Ανακαλύψαμε ότι οι σφαγές που διαπράττονται ήταν από τους τρομοκράτες που εξαπέλυσαν και βοηθούμενοι και υποκινούμενοι από χώρες του ΝΑΤΟ, κυρίως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, που υποστηρίζεται από τον Big Brother των ΗΠΑ του Α, ανακαλύψαμε ότι το ΝΑΤΟ παράνομα εμπλέκεται σε μια εσωτερική σύγκρουση, ανακαλύψαμε ότι ΝΑΤΟ υποστηρίζει ενεργά την τρομοκρατική επίθεση βομβαρδίζοντας τις δυνάμεις της Λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων πριν από τις επιθέσεις.
Ανακαλύψαμε τις αποτρόπαιες αγριότητες που διαπράχθηκαν από αυτούς τους "αντάρτες", ανακαλύψαμε την κατάφωρη περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου που αποδεικνύεται από μια αλαζονική κλίκα των εγκληματιών - το ΝΑΤΟ και οι χώρες που εμπλέκονται - στον εξοπλισμό αυτών των τρομοκρατών. Ανακαλύψαμε τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον αμάχων, ανακαλύψαμε τα εγκλήματα πολέμου του ΝΑΤΟ, ανακαλύψαμε ότι το ΝΑΤΟ δολοφόνησε αναίτια την οικογένεια του συνταγματάρχη Καντάφι σε χτύπημα ακριβείας εναντίον ενός σπιτιού της οικογένειας, που συνεπάγονται το θάνατο του γιου του και τα τρία του εγγόνια του, ενώ ήταν έξω ταϊζοντας τα ζώα.
Και τι κάνει η ηγεσία της διεθνούς κοινότητας ; Απολύτως τίποτα. Έχουν καθήσει πίσω στις πλευρές τους, είτε παρακολουθούν νωχελικά, είτε έχουν γίνει ξαφνικά γοητευμένοι με τα νύχια τους, τις παλάμες των χεριών τους,  ή τα πόδια τους, καταπίνοντας σιωπηρά σαν ένα αποκρουστικό μάτσο μυξοκλαίγοντες δειλοί, μία άχρηστη συλλογή δειγμάτων που είναι το χειρότερο δυνατό συγγνώμη για τον άνθρωπο και για την ανθρωπότητα.
Αυτή η αηδιαστική πράξη συλλογικής δειλίας ή, ακόμη χειρότερα, συμπαιγνίας, είναι εντελώς απαράδεκτη και πηγαίνει εντελώς ενάντια στο σιτάρι της συλλογικής βούλησης στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων της διεθνούς κοινότητας, που συμπορεύονται δίπλα τους αδελφούς και τις αδελφές τους, τους ηρωικούς ανθρώπους της Λιβύης και τον αγαπημένο Ηγέτη αδελφό τους.
Ντροπή σε αυτούς που θα μπορούσαν και θα έπρεπε να κάνουν πολύ περισσότερα για να σταματήσει αυτό. Αυτό ειπώθηκε, είναι καθήκον του κάθε πολιτισμένου άνθρωπου να αναλάβει αυτό το θέμα μέσα από τα σωστά νομικά κανάλια. Ας συνεχίσουμε τη δικτύωση για να φέρει το ΝΑΤΟ εγκληματίες πολέμου στη δικαιοσύνη. Μας έχουν εγκαταλειψει αυτοί που φαινόταν να μας στηρίζουν και να διατηρηρούν το διεθνές δίκαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαρκέσει μέχρι τον δικό μας στον αγώνα.
Μήπως η διεθνής κοινότητα υπάρχει; Ναι, ναι, και η Λιβύη έχει να μας δείξει ποια πραγματικά είναι κατασκευασμένη από - όχι το αποκρουστικό μανδύα στις τσέπες του οποίου είναι επενδεδυμένες με εταιρίες της ελίτ, οι διαθήκες των οποίων και οι πολιτικές είναι να υποκύψουμε και να σκύβουμε το κεφάλι, αλλά μάλλον, από το βαθμό και το αρχείο της ανθρωπότητας. Όλο και περισσότεροι από εμάς έρχονται μαζί, σαν αδελφοί και αδελφές, από τις τέσσερις γωνιές της Γης, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και πίνοντας βαθιά από το φλιτζάνι που είναι η  ανθρώπινη γνώση. Είμαστε μαύροι, είμαστε λευκοι, είμαστε κίτρινοι, καφέ είμαστε, είμαστε μουσουλμάνοι, είμαστε Εβραίοι, είμαστε χριστιανοί, είμαστε μοναρχικοί, άθεοι, συντηρητικοί, κομμουνιστές, ριζοσπάστες, οι γυναίκες, άνδρες, στρέιτ, γκέι ... είμαστε ανθρώπινα όντα.
Και τώρα η διεθνής κοινότητα. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που επέτρεψαν να συμβεί
αυτό στη Λιβύη και που διαπράττουν τα εγκλήματα. Η Λιβύη μας έχει διδάξει ότι τους έχουμε ξεπεράσει και τώρα, μπορούμε να επιρρίψουμε τις ευθύνες στην κάλπη. Μήπως ψηφίζετε για το ΝΑΤΟ για τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής σας; Τότε γιατί το κάνετε; Φέρτε το πάνω στην πολιτική ατζέντα.
Timothy Bancroft-Hinchey
Pravda.Ru

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'