Κάντε κάτι γρήγορα μην πιάσει τα πατριωτικά τους τους Έλληνες και κανουν στάση πληρωμών και χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!


fca4c9d802831c11828f5659f0d71924 Κάντε κάτι γρήγορα μην πιάσει τα πατριωτικά τους τους Έλληνες και κανουν στάση πληρωμών και χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!

Πέστα κυρία μου με το όνομά τους! Πες τους κάντε κάτι θα χάσουμε όσα με εκβιασμό και κερδοσκοπία μαζέψαμε και άλλα τόσα!

Η Ευρωζώνη δεν έχει «συνεκτικό σχέδιο δράσης» για την κρίση χρέους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «εντελώς απρόβλεπτη έκβαση» δεδομένων των αδυναμιών του τραπεζικού τομέα, προειδοποίησε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απευθύνοντας έκκληση στους Ευρωπαίους ηγέτες για άμεση δράση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου κάλεσε επίσης τους Ευρωπαίους να διατυπώσουν με μεγαλύτερη «σαφήνεια» τα αιτήματα προς τους ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας.
«Υπό την προϋπόθεση ότι η κρίση στην περιφέρεια (της Νομισματικής Ένωσης) θα περιοριστεί, οι προοπτικές είναι για μια μέτρια ανάπτυξη στο μέλλον», συνεχίζει το ΔΝΤ, αναφερόμενο στην κρίση στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.
Ωστόσο, τα «σοβαρά προβλήματα στην περιφέρεια που θα εξαπλωθούν προς το κέντρο ανατρέπουν αυτό το σενάριο, με μια έκβαση τελείως απρόβλεπτη και αποτελέσματα μετάδοσης πολύ πιο σημαντικά από όσο σήμερα», προειδοποίησε.

Η Ευρωζώνη πρέπει να αναλάβει αποφασιστική δράση για να αποτρέψει την εξάπλωση της κρίσης χρέους εκτός της Ευρώπης, πρόσθεσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).
Το Ταμείο πρόσθεσε ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία πρέπει να εφαρμόσουν πιστά τα προγράμματα λιτότητας που έχουν εκπονήσει.
Τα συμπεράσματα αυτά περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεση του ΔΝΤ για την οικονομία της Ευρωζώνης, σύντομη επισκόπηση της οποίας δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
http://www.tanea.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'