ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΤΑΦΙ: "ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ"


Anti-ntp: ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!Το πλούσιο κράτος σου και ο λαός σου τους ενοχλεί γιατι δεν εχουν τα πετρέλαια σας....Παρόλο που εισαι σοσιαληστής σαν τον Γιωργάκη εσύ δεν πρόδοσες τους συμπατριώτες σου τους Λίβυους... Βασικά ουτε ο Γιωργάκης δεν πρόδοσε τους Αμερικάνους συμπατριώτες του


163106658Οι αρχές της Λιβύης έχουν αρχίσει να μοιράζουν όπλα από τις στρατιωτικές αποθήκες, στον πληθυσμό της χώρας, ως απάντηση στην αμερικανική επιθετικότητα, όπως ανακοίνωσε ο Μουαμάρ Καντάφι.
Tόνισε ότι η στρατιωτική επιχείρηση, που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους σύμμαχους τους είναι ένας "άνευ προηγουμένου πόλεμος", ωστόσο ο λιβυκός λαός "δεν θα παραδοθεί".


"Αυτή είναι μια νέα σταυροφορία προδοσίας, χωρίς προηγούμενο. Όλοι οι προδότες οι οποίοι θα συνεργαστούν, θα πρέπει να τους εξοντώσουμε. Αν σκοτώσουν όλους τους άνδρες, οι γυναίκες μας θα αναλάβουν τα όπλα", σημείωσε.

Συνεχίζοντας, σε πιο σκληρό λόγο, είπε:
"Οι Χριστιανοί δεν θα χαρούν το πετρέλαιο μας, δεν θα τους το αφήσουμε. Πρέπει να ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε. Είστε ζώα, γιατί ακόμη και οι δικοί σας πολίτες είναι εναντίον σας. Ακόμη και οι πολίτες σας είναι στο πλευρό μας. 

Εμείς νικήσαμε την Ιταλία. Εσείς θα υποκύψετε, όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Δεν θα πατήσετε στη γη μας. Είμαστε θύματα και ο καταπιεσμένος πάντα νικά στο τέλος".

Κλείνοντας το τηλεοπτικό του μήνυμα, υπογράμμισε:
"Είστε ζώα και τρομοκράτες, που επιτίθεστε σε ένα κράτος που δεν σας έκανε τίποτα. Ποιά δικαιολογία έχετε; Οι Λίβυοι είναι οι ηγέτες της επανάστασης σε όλον τον κόσμο. Το Πράσινο Βιβλίο υπαγορεύει ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εμείς έχουμε στο πλευρό μας το Θεό, ενώ εσείς τον διάβολο".
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_2969.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'