Προχωρά η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση: e-ID’s τώρα και στη Ρωσία

image
O Arcady Dvorkovich βοηθός του Ρώσου προέδρου δήλωσε πως όλη η νομοθεσία για την είσοδο της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας στη χώρα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ο Dvorkovich έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο RIA-Novosti σήμερα, λίγο πριν συναντηθεί με την επιτροπή οικονομικού εκσυγχρονισμου.

Στη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το βασικό πλαίσιο στο οποίο η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα πρόκειται να λειτουργεί η οποία εκτός από το προφανές πρόκειται να ενσωματώσει λειτουργίες όπως διατραπεζικές συναλλαγές, ανάληψη μετρητών και μισθοδοσία, πληροφορίες κοινωνικής ασφάλισης και γενικότερες πληροφορίες οικονομικού περιεχόμένου του κατόχου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Dmitry Medvedev είχε δηλώσει νωρίτερα πως η χρήση «ηλεκτρονικών υπηρεσιών» είναι αναπόφευκτη και η τεχνολογίες ηλεκτρονικής κυβερνητικής αποτελούν ένα σημαντικό τομέα στην εθνική ανάπτυξη. Σύντομα κοντά σας και σε μορφή εμφυτεύματος, γιατί την κάρτα μπορεί κάποιος να την κλέψει και η ασφάλεια του πολίτη να βρεθεί προ κινδύνου. 
  defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'